Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Previous 24 / 55 Next

dariusz.1991

#461 ·

Pytanie do Elanor, Czy przyjmujesz moją nominację?

Mimi

#462 ·

Nominację Ewy uznaję za zrealizowaną. Ja od niej wyzwanie przyjęłam. Opowiadanko będzie, jak znajdę chwilę czasu.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Mimi

#463 ·

Nominację wykonałam. Czas znalazłam. Jutro byłoby z tym technicznie trudniej.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Paulinux

#464 ·

Status moich nominacji.
1. Senter, jazzu na razie nie mam jak zrealizować, po pierwsze z powodu tandetnego instrumentu, po drugie z braku weny, ale trwają prace nad czymś na tyle chorym, że myśle, że będzie to dobry zastępnik.
2. Senter, twoja druga nominacja ukaże się na dniach, nie wiem w sumie, z czego wynikała moja opieszałość w tym temacie.
3. Skrzypenka, nie umiem udawać śmiechu, toteż chyba muszę wyczaić moment i nagrać to na żywo. A zatem nie wiem, kiedy będę mogła to opublikować.
Niemniej jeśli ktoś ma na mnie jakiś pomysł, to zapraszam.
Happy hacking

skrzypenka

#465 ·

Ja nadal mam do realizacji 3 nominacje, zaśmiać się od Piotra, zaśpiewać coś od Basi i zagrać coś
Große Operndiva?

djkrissu

#466 ·

Jak macie problem z tym żeby się za śmiać na zawołanie, po proście kogoś, żeby was połaskotał :p.
Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl

Julitka

#467 ·

Zdałoby egzamin, ale ja np. bardzo rzadko mam łaskotki. I ostatnio trudno mnie rozśmieszyć.
-- (djkrissu):
Jak macie problem z tym żeby się za śmiać na zawołanie, po proście kogoś, żeby was połaskotał :p.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

patrykkubaszczyk

#468 ·

nominuje dasha do nagrania letsa z mojej gry, napad bandytuw, ale nowej wer.

daszekmdn

#469 ·

Yyyy... OK... :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

skrzypenka

#470 ·

Haha, no, ale ta nominacja polega na tym, że ja muszę się na coś nakręcić, tak jak to robię naturalnie, ale na razie nie mam na co :d
Große Operndiva?

ewaisielonis

#471 ·

nominuje skrzypenka zaśpiewaj chodz przytul przebacz piaska

lwica

#472 ·

Ktoś chętny, aby mnie do czegoś nominować?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Zuzler

#473 ·

@Lwica zaśpiewaj coś!

lwica

#474 ·

A masz na myśli cos konkretnego?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

skrzypenka

#475 ·

Ok, jak będę mogła to nagram,
Große Operndiva?

balteam

#476 ·

Lwico, chcesz to masz, zaśpiewaj czerwone korale:)
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

lwica

#477 ·

@Balteam, ja nawet wiem, czemu to.
Dobra, podejmuje się. :-D
ALe wtedy Papir zmieni zdanie. :-D

lwica

#478 ·

Oki.
Koralowa, spontaniczna nominacja już jest na mmoim blogu. :-D

Peterman

#479 ·

Kasia tak w ramach nudów kwarantannowych nominuję Cię do zaśpiewania piosenki pt. przekorny los

ninka

#480 ·

nominuję petermana do zaśpiewania Masters "Żono moja" :)
Chciałeś to masz
Previous 24 / 55 Next