Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#461 dariusz.1991 Archived
Pytanie do Elanor, Czy przyjmujesz moją nominację?
#462 Mimi
Nominację Ewy uznaję za zrealizowaną. Ja od niej wyzwanie przyjęłam. Opowiadanko będzie, jak znajdę chwilę czasu.
#463 Mimi
Nominację wykonałam. Czas znalazłam. Jutro byłoby z tym technicznie trudniej.
#464 Paulinux
Status moich nominacji.
1. Senter, jazzu na razie nie mam jak zrealizować, po pierwsze z powodu tandetnego instrumentu, po drugie z braku weny, ale trwają prace nad czymś na tyle chorym, że myśle, że będzie to dobry zastępnik.
2. Senter, twoja druga nominacja ukaże się na dniach, nie wiem w sumie, z czego wynikała moja opieszałość w tym temacie.
3. Skrzypenka, nie umiem udawać śmiechu, toteż chyba muszę wyczaić moment i nagrać to na żywo. A zatem nie wiem, kiedy będę mogła to opublikować.
Niemniej jeśli ktoś ma na mnie jakiś pomysł, to zapraszam.
#465 skrzypenka
Ja nadal mam do realizacji 3 nominacje, zaśmiać się od Piotra, zaśpiewać coś od Basi i zagrać coś
#466 djkrissu
Jak macie problem z tym żeby się za śmiać na zawołanie, po proście kogoś, żeby was połaskotał :p.
#467 Julitka
Zdałoby egzamin, ale ja np. bardzo rzadko mam łaskotki. I ostatnio trudno mnie rozśmieszyć.
-- (djkrissu):
Jak macie problem z tym żeby się za śmiać na zawołanie, po proście kogoś, żeby was połaskotał :p.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#468 patrykkubaszczyk Archived
nominuje dasha do nagrania letsa z mojej gry, napad bandytuw, ale nowej wer.
#469 daszekmdn
Yyyy... OK... :D
#470 skrzypenka
Haha, no, ale ta nominacja polega na tym, że ja muszę się na coś nakręcić, tak jak to robię naturalnie, ale na razie nie mam na co :d
#471 ewaisielonis
nominuje skrzypenka zaśpiewaj chodz przytul przebacz piaska
#472 lwica
Ktoś chętny, aby mnie do czegoś nominować?
#473 Zuzler
@Lwica zaśpiewaj coś!
#474 lwica
A masz na myśli cos konkretnego?
#475 skrzypenka
Ok, jak będę mogła to nagram,
#476 balteam
Lwico, chcesz to masz, zaśpiewaj czerwone korale:)
#477 lwica
@Balteam, ja nawet wiem, czemu to.
Dobra, podejmuje się. :-D
ALe wtedy Papir zmieni zdanie. :-D
#478 lwica
Oki.
Koralowa, spontaniczna nominacja już jest na mmoim blogu. :-D
#479 Peterman
Kasia tak w ramach nudów kwarantannowych nominuję Cię do zaśpiewania piosenki pt. przekorny los
#480 ninka
nominuję petermana do zaśpiewania Masters "Żono moja" :)
Chciałeś to masz