Pytanie do Elanor, Czy przyjmujesz moją nominację?
Nominację Ewy uznaję za zrealizowaną. Ja od niej wyzwanie przyjęłam. Opowiadanko będzie, jak znajdę chwilę czasu.
Status moich nominacji.
1. Senter, jazzu na razie nie mam jak zrealizować, po pierwsze z powodu tandetnego instrumentu, po drugie z braku weny, ale trwają prace nad czymś na tyle chorym, że myśle, że będzie to dobry zastępnik.
2. Senter, twoja druga nominacja ukaże się na dniach, nie wiem w sumie, z czego wynikała moja opieszałość w tym temacie.
3. Skrzypenka, nie umiem udawać śmiechu, toteż chyba muszę wyczaić moment i nagrać to na żywo. A zatem nie wiem, kiedy będę mogła to opublikować.
Niemniej jeśli ktoś ma na mnie jakiś pomysł, to zapraszam.
1. Senter, jazzu na razie nie mam jak zrealizować, po pierwsze z powodu tandetnego instrumentu, po drugie z braku weny, ale trwają prace nad czymś na tyle chorym, że myśle, że będzie to dobry zastępnik.
2. Senter, twoja druga nominacja ukaże się na dniach, nie wiem w sumie, z czego wynikała moja opieszałość w tym temacie.
3. Skrzypenka, nie umiem udawać śmiechu, toteż chyba muszę wyczaić moment i nagrać to na żywo. A zatem nie wiem, kiedy będę mogła to opublikować.
Niemniej jeśli ktoś ma na mnie jakiś pomysł, to zapraszam.
Ja nadal mam do realizacji 3 nominacje, zaśmiać się od Piotra, zaśpiewać coś od Basi i zagrać coś
Jak macie problem z tym żeby się za śmiać na zawołanie, po proście kogoś, żeby was połaskotał :p.
Zdałoby egzamin, ale ja np. bardzo rzadko mam łaskotki. I ostatnio trudno mnie rozśmieszyć.
-- (djkrissu):
Jak macie problem z tym żeby się za śmiać na zawołanie, po proście kogoś, żeby was połaskotał :p.
--
-- (djkrissu):
--
nominuje dasha do nagrania letsa z mojej gry, napad bandytuw, ale nowej wer.
Haha, no, ale ta nominacja polega na tym, że ja muszę się na coś nakręcić, tak jak to robię naturalnie, ale na razie nie mam na co :d
nominuje skrzypenka zaśpiewaj chodz przytul przebacz piaska
Ok, jak będę mogła to nagram,
@Balteam, ja nawet wiem, czemu to.
Dobra, podejmuje się. :-D
ALe wtedy Papir zmieni zdanie. :-D
Dobra, podejmuje się. :-D
ALe wtedy Papir zmieni zdanie. :-D
Kasia tak w ramach nudów kwarantannowych nominuję Cię do zaśpiewania piosenki pt. przekorny los