Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#441 lwica
My z @Moonlight szukamy nominacji na naszego wspólnego bloga, o nazwie StalHit.
Pamiętajcie jednak, że nie jesteśmy teraz fizycznie razem, więc nagrać coś można itp, ale jednak nie wszystkie wyzwania będzie dało sę przyjąć, jednakowosz zawsze wyzwanie może poczekać na realizacje, kiedy będziemy razem, a to pewnie już nie długo.
#442 wojtas
Mhm, tylko się nie bijcie, ok?
#443 lwica
WIesz, właśnie to miałam na myśli z nominacjami, które muszą poczekać. :P
#444 wojtas
A co? Zawalczycie w Fame M M A?
#445 Moonlight22
Nie, zrobimy rekonstrukcję drugiej wojny światowej :P
#446 dariusz.1991 Archived
Zróbcie dwie rekonstrukcje. Pierwsza niech dotyczy najbardziej odjechanej lekcji, jaka wam się przydarzya. Druga niech będzie najbardziej odjechaną lekcją jaką sobie wyobrażacie.
#447 strowbery
słuchajcie, dałam Martinusowi nominację, ale chyba przegięłam. Mianowicie chciałam, żeby zaśpiewał chilodela luna
#448 wojtas
No, w sumie oposłuchał bym jak śpiewaco kolwiek,.
#449 skrzypenka
No, niech zaśpiewa, czemu nie. :)
#450 skrzypenka
Napisz czy się zgodził
#451 strowbery
powiedział, że spróbuje
#452 skrzypenka
Miałam Nominacje od Pajpera, żeby zaśpiewać coś skaldów, no i jest, zapraszam.
#453 strowbery
oo chętnie zajrzę
#454 Paulinux
@Monstricek, pozwolisz że się zemszczę? :D Utwórz wpis na blogu z odpowiedzią na pytanie, czy o Twoim doczesnym życiu dałoby się napisać książkę? Jeśli tak, to co wyróżniałoby ją spośród innych książek biograficznych, a jeśli nie, to czemu?
#455 Agata.d
Ojej, trudna nominacja. Współczuję.
#456 patrykkubaszczyk Archived
Ja też.
#457 strowbery
zrobił to niebawem wrzucę
#458 Mimi
Nominowałam Ewęisielonis, by pokazała nam, jak uczy śpiewania. Zgodziła się... Formę prezentacji pozostawiłam do wyboru nominowanej.
#459 ewaisielonis
nominuję mimi napisz opowiadanie o niewidomej dziewczynie która w muzyce znalazła sens życia
#460 monstricek
Przyjęte, ale zrealizuje tylko w maju.
-- (Paulinux):
@Monstricek, pozwolisz że się zemszczę? :D Utwórz wpis na blogu z odpowiedzią na pytanie, czy o Twoim doczesnym życiu dałoby się napisać książkę? Jeśli tak, to co wyróżniałoby ją spośród innych książek biograficznych, a jeśli nie, to czemu?
--