Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 2 / 55 Next

Paulinux

#21 ·

No cóż. Nie będzie jej zrealizowanej od razu, bo program do edycji dźwięku wywalił mi brak odpowiedzi
Happy hacking

skrzypenka

#22 ·

Wiadomo, spokojnie, ja też mam swoją czwartą do zrealizowania,
Große Operndiva?

djsenter

#23 ·

Hej, a może byśmy zrobili kiedyś coś takiego, że każdy wybierze ulubioną kreacje którą stworzył na proźbe jakiegoś użytkownika, i zrobimy jakieś niekoniecznie kąkuręcyjne głosowanie która się najbardziej podobała czy coś?
Senter San

skrzypenka

#24 ·

Hm, no można, tyllko nie każdy ma możliwość realizatorskiego nagrywania, więc to by było niesprawiedliwe troche.
Große Operndiva?

Kat

#25 ·

Nominacja od Zuzler wylądowała na blogu.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

skrzypenka

#26 ·

oo idę patrzeć :)
Große Operndiva?

djsenter

#27 ·

Wiadomo Skrzypenko, że nie każdy ma możliwości, ale gdybyśmy bardziej wzieli pod uwage co, i jak dana twórczość została wykonana, może jednak udało by się jakąś ankiete zrobić i by pogłosowali? Bo w sumie, jeżeli dane osoby nielubią rapu, to nawet jak będzie brzmiał super, to raczej na rap nie zagłosują i tyle. Więc to nie powinno być aż takim problemem.
Senter San

skrzypenka

#28 ·

No w sumie można, tylko ja nie wiem, jak taką ankietę zrobić i oco w nij zawrzeć, to sporo roboty, bo po pierwsze, muszą się zgłosić wszystkie osoby, które chcą wziąć w tym udział, potem te osoby w ciągu kilku dni muszą dać swoje zgłoszenia już gotowe, to znaczy to, co zrobili, a potem dopiero można stworzyć ankietę, trochę to czasochłonne.
Große Operndiva?

Paulinux

#29 ·

na blogu nominacja od Dasha zrealizowana. Zapraszam :)
Happy hacking

Paulinux

#30 ·

Ej dobra. Ja mam pomysł. Ale to będzie chore na łeb. Nominuje Mimi do napisania wpisu na bloga stylem pisania dowolnie wybranego użytkownika Eltena. Naszym zadaniem będzie zgadnąć wybór Mimi :D
Happy hacking

Mimi

#31 ·

Ooooo, jaaazdaaa. ;) Dobra. Tylko, coby nie było, że kogoś przedrzeźniam. ;) Przyjmuję. ;) A nominuję Ewelinkę, żeby napisała lub opowiedziała o swoich ulubionych perfumach jakich używała, ewentualnie o takich wymarzonych.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Mimi

#32 ·

Wykonane zadanie.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Mimi

#33 ·

Ewelinka się zgodziła. Nagra wpis głosowy.

skrzypenka

#34 ·

Czytam wszystkie nominacje, żadnej nie opuszczam, super jest to wasze zaangarzowanie i bardzo mnie ono cieszy. :)
Große Operndiva?

Kat

#35 ·

Mnie też możecie jeszcze do czegoś nominować, może z wyjątkiem śpiewania, ewentualnie repertuar dziecięcy może być, bo zdaje się, że na pozostałą resztę w kwestiach wokalnych limit wyczerpałam na razie.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Stawię mu czoło.

Kat

#36 ·

Ach i nominowałam Astenkę do opowiedzenia czegoś o swoje pracy. Zgodziła się.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Stawię mu czoło.

skrzypenka

#37 ·

Haha, no no, Kat, pomyślę, hihi. <3
Große Operndiva?

Julitka

#38 ·

Kat, nie będę pisać już prywatnie:
Zerknij proszę na mój komentarz na blogu (pierwszy) pod wpisem z zabawą - tam jest dla Ciebie nominacja. :)
Zgodzisz się?
--Cytat (Kat):
Mnie też możecie jeszcze do czegoś nominować, może z wyjątkiem śpiewania, ewentualnie repertuar dziecięcy może być, bo zdaje się, że na pozostałą resztę w kwestiach wokalnych limit wyczerpałam na razie.

--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Kat

#39 ·

Przyjmuję, jutro coś się pojawi, będę robiła domowy płyn do szyb to nagram i wrzucę.
--Cytat (Julitka):
Kat, nie będę pisać już prywatnie:
Zerknij proszę na mój komentarz na blogu (pierwszy) pod wpisem z zabawą - tam jest dla Ciebie nominacja. :)
Zgodzisz się?
--Cytat (Kat):

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Stawię mu czoło.

skrzypenka

#40 ·

wykonałam nominacje od Piotra, mam nadzieję, że mi zaliczy. Haha. No co, No trzeba mieć trochę dystansu do siebie, długo nie grałam, nie mam ciągłości w graniu i lepiej na tę chwilę obecną nie zagram. Uczyłam się tylko 3 lata, a jak się nie ma ciągłości, to tak jest, ale podjęłam wyzwanie i tak, jest to jeden z moich ulubionych u utworów.
2020-04-02 17:19:46
Große Operndiva?
Poprzednia 2 / 55 Next