Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#21 Paulinux
No cóż. Nie będzie jej zrealizowanej od razu, bo program do edycji dźwięku wywalił mi brak odpowiedzi
#22 skrzypenka
Wiadomo, spokojnie, ja też mam swoją czwartą do zrealizowania,
#23 djsenter
Hej, a może byśmy zrobili kiedyś coś takiego, że każdy wybierze ulubioną kreacje którą stworzył na proźbe jakiegoś użytkownika, i zrobimy jakieś niekoniecznie kąkuręcyjne głosowanie która się najbardziej podobała czy coś?
#24 skrzypenka
Hm, no można, tyllko nie każdy ma możliwość realizatorskiego nagrywania, więc to by było niesprawiedliwe troche.
#25 Kat
Nominacja od Zuzler wylądowała na blogu.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#26 skrzypenka
oo idę patrzeć :)
#27 djsenter
Wiadomo Skrzypenko, że nie każdy ma możliwości, ale gdybyśmy bardziej wzieli pod uwage co, i jak dana twórczość została wykonana, może jednak udało by się jakąś ankiete zrobić i by pogłosowali? Bo w sumie, jeżeli dane osoby nielubią rapu, to nawet jak będzie brzmiał super, to raczej na rap nie zagłosują i tyle. Więc to nie powinno być aż takim problemem.
#28 skrzypenka
No w sumie można, tylko ja nie wiem, jak taką ankietę zrobić i oco w nij zawrzeć, to sporo roboty, bo po pierwsze, muszą się zgłosić wszystkie osoby, które chcą wziąć w tym udział, potem te osoby w ciągu kilku dni muszą dać swoje zgłoszenia już gotowe, to znaczy to, co zrobili, a potem dopiero można stworzyć ankietę, trochę to czasochłonne.
#29 Paulinux
na blogu nominacja od Dasha zrealizowana. Zapraszam :)
#30 Paulinux
Ej dobra. Ja mam pomysł. Ale to będzie chore na łeb. Nominuje Mimi do napisania wpisu na bloga stylem pisania dowolnie wybranego użytkownika Eltena. Naszym zadaniem będzie zgadnąć wybór Mimi :D
#31 Mimi
Ooooo, jaaazdaaa. ;) Dobra. Tylko, coby nie było, że kogoś przedrzeźniam. ;) Przyjmuję. ;) A nominuję Ewelinkę, żeby napisała lub opowiedziała o swoich ulubionych perfumach jakich używała, ewentualnie o takich wymarzonych.
#32 Mimi
Wykonane zadanie.
#33 Mimi
Ewelinka się zgodziła. Nagra wpis głosowy.
#34 skrzypenka
Czytam wszystkie nominacje, żadnej nie opuszczam, super jest to wasze zaangarzowanie i bardzo mnie ono cieszy. :)
#35 Kat
Mnie też możecie jeszcze do czegoś nominować, może z wyjątkiem śpiewania, ewentualnie repertuar dziecięcy może być, bo zdaje się, że na pozostałą resztę w kwestiach wokalnych limit wyczerpałam na razie.
Strach zabija duszę.
Stawię mu czoło.
#36 Kat
Ach i nominowałam Astenkę do opowiedzenia czegoś o swoje pracy. Zgodziła się.
Strach zabija duszę.
Stawię mu czoło.
#37 skrzypenka
Haha, no no, Kat, pomyślę, hihi. <3
#38 Julitka
Kat, nie będę pisać już prywatnie:
Zerknij proszę na mój komentarz na blogu (pierwszy) pod wpisem z zabawą - tam jest dla Ciebie nominacja. :)
Zgodzisz się?
--Cytat (Kat):
Mnie też możecie jeszcze do czegoś nominować, może z wyjątkiem śpiewania, ewentualnie repertuar dziecięcy może być, bo zdaje się, że na pozostałą resztę w kwestiach wokalnych limit wyczerpałam na razie.
--Koniec cytatu
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#39 Kat
Przyjmuję, jutro coś się pojawi, będę robiła domowy płyn do szyb to nagram i wrzucę.
--Cytat (Julitka):
Kat, nie będę pisać już prywatnie:
Zerknij proszę na mój komentarz na blogu (pierwszy) pod wpisem z zabawą - tam jest dla Ciebie nominacja. :)
Zgodzisz się?
--Cytat (Kat):
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
Strach zabija duszę.
Stawię mu czoło.
#40 skrzypenka
wykonałam nominacje od Piotra, mam nadzieję, że mi zaliczy. Haha. No co, No trzeba mieć trochę dystansu do siebie, długo nie grałam, nie mam ciągłości w graniu i lepiej na tę chwilę obecną nie zagram. Uczyłam się tylko 3 lata, a jak się nie ma ciągłości, to tak jest, ale podjęłam wyzwanie i tak, jest to jeden z moich ulubionych u utworów.
2020-04-02 17:19:46