Jakoś takinie wykładowczy jestem:d
Myślałem zawsze, że wmiare możliwości nominacje powinny być spełniane, bo to nie są proźby typu zrobisz mi herbatke? Nie, szkoda.
Tylko bardziej wyzwania i takie podobne.
Tylko bardziej wyzwania i takie podobne.
Bardzo mnie interesuje prezętacja na powyższy temat, ewentualnie na inny temat mówiący o jakimś problemie społecznym czy subkulturze buntującej się przeciwko społeczeństwu.
No to jest skandaliczne odrzucenie dobrego pomysłu nominacyjnego. Już każdy to czytający może z góry założyć, że jeżeli nominacja wojtasa nie zawiera elementów rapowych czy jest super prosta, nie zostanie zrealizowana. Szkoda.
A mi może ktośprzypomnieć, jakie ja dostałem nominacje bo ciężko się w tym wszystkim odnaleźć?
Pamiętam o tej o kotach rozrabiakach, ale tytuł etc to już nie jest mój poziom ;).
Pamiętam o tej o kotach rozrabiakach, ale tytuł etc to już nie jest mój poziom ;).
Co prawda niewszystko jeszcze wykonałam, zostały mi nominacje od Marcysi, Magmar i Kat, ale jeśli ktoś miałby chęć poczekać nieco albo pragnie rzeczy, która nie jest bardzo skomplikowana, to przyjmę.
daszku to był właśnie tytół koty rozrabiaki, to była nominacja od Patryka Kubaszczyka.
Camila zgodziła się pokazać nam, jakiej muzyki słucha. Najmniej 10 piosenek wybranych przez funkcję "odtwarzaj losowo" z jej playlisty
Mi też jeszcze zostały 4 nominacje.
A mi żadna :(
Odpocznij sobie Patryku. Ewentualnie napisz jaki twoim zdaniem może być super odpoczynek, jaki ci się marzy. W hotelu, w górach czy jak? Opisz co byś tam robił i kogo byś zabrał, etc.
Edited
Moja nominacja nieaktualna. Autor odmówił zadania, które zaproponowałem.
W związku z ostatnimi posunięciami dawida wobec mnie, odmawiam. szczegóły na moim blogu w ostatnim wpisie.
Edited
Nie, to nie, nikt nie przymusza.
Ale komu odmawiasz? :)
--Cytat (djkrissu):
W związku z ostatnimi posunięciami dawida wobec mnie, odmawiam. szczegóły na moim blogu w ostatnim wpisie.
--Koniec cytatu
Ale komu odmawiasz? :)
--Cytat (djkrissu):
--Koniec cytatu
Nominuję niniejszym Mimi, żeby nam napisała jakiś ziołowo-naturalny wpis antytrądzikowy. :)
Odmówił mi, ponieważ poprosiłem, żeby napisał wiersz w którym opisałby wszystko to , co Dobrego 'dawid zrobił dla eltena i środowiska niewidomych. Takie antidotum na ostatnie blogowe wpisy.