Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#341 wojtas
Jakoś takinie wykładowczy jestem:d
#342 djsenter
Myślałem zawsze, że wmiare możliwości nominacje powinny być spełniane, bo to nie są proźby typu zrobisz mi herbatke? Nie, szkoda.
Tylko bardziej wyzwania i takie podobne.
#343 wojtas
Herbatkę mogę zrobić, to co zmieniamy nominacje?
#344 djsenter
Bardzo mnie interesuje prezętacja na powyższy temat, ewentualnie na inny temat mówiący o jakimś problemie społecznym czy subkulturze buntującej się przeciwko społeczeństwu.
#345 wojtas
To ją zrób, nominuję sentera do pewnego kowera, szczeguły na pm.
#346 djsenter
No to jest skandaliczne odrzucenie dobrego pomysłu nominacyjnego. Już każdy to czytający może z góry założyć, że jeżeli nominacja wojtasa nie zawiera elementów rapowych czy jest super prosta, nie zostanie zrealizowana. Szkoda.
#347 daszekmdn
A mi może ktośprzypomnieć, jakie ja dostałem nominacje bo ciężko się w tym wszystkim odnaleźć?
Pamiętam o tej o kotach rozrabiakach, ale tytuł etc to już nie jest mój poziom ;).
#348 Zuzler
Co prawda niewszystko jeszcze wykonałam, zostały mi nominacje od Marcysi, Magmar i Kat, ale jeśli ktoś miałby chęć poczekać nieco albo pragnie rzeczy, która nie jest bardzo skomplikowana, to przyjmę.
#349 Bartek1
daszku to był właśnie tytół koty rozrabiaki, to była nominacja od Patryka Kubaszczyka.

#350 daszekmdn
@Zuzler, jakiś wpis, obojętnie jaki, ale gwarą proszę :)
#351 Monia01
Camila zgodziła się pokazać nam, jakiej muzyki słucha. Najmniej 10 piosenek wybranych przez funkcję "odtwarzaj losowo" z jej playlisty
🇺🇦 🇵🇱
#352 skrzypenka
Mi też jeszcze zostały 4 nominacje.
#353 patrykkubaszczyk Archived
A mi żadna :(
#354 djsenter
Odpocznij sobie Patryku. Ewentualnie napisz jaki twoim zdaniem może być super odpoczynek, jaki ci się marzy. W hotelu, w górach czy jak? Opisz co byś tam robił i kogo byś zabrał, etc.
#355 pates
Jak coś to cośtam niby mam, ale,
#356 dariusz.1991 Archived
Moja nominacja nieaktualna. Autor odmówił zadania, które zaproponowałem.
#357 djkrissu
W związku z ostatnimi posunięciami dawida wobec mnie, odmawiam. szczegóły na moim blogu w ostatnim wpisie.
#358 Julitka
Nie, to nie, nikt nie przymusza.
Ale komu odmawiasz? :)
--Cytat (djkrissu):
W związku z ostatnimi posunięciami dawida wobec mnie, odmawiam. szczegóły na moim blogu w ostatnim wpisie.
--Koniec cytatu
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#359 Julitka
Nominuję niniejszym Mimi, żeby nam napisała jakiś ziołowo-naturalny wpis antytrądzikowy. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#360 dariusz.1991 Archived
Odmówił mi, ponieważ poprosiłem, żeby napisał wiersz w którym opisałby wszystko to , co Dobrego 'dawid zrobił dla eltena i środowiska niewidomych. Takie antidotum na ostatnie blogowe wpisy.