@patryk nie no nie przeginaj. Przepraszanie bez poczucia winy jest słabe.
To by było wyparcie się tego, co się mówiło. A ja wcale niczego nie żałuję i nie mam zamiaru niczego zmieniać ani nikogo przepraszać. Przynajmniej w tym zakresie. End of topic :P
No własnie on się na wszystko obraża, w sumie nie wiadomo czemu uwzioł się na denisa.
Kurcze, strasznie dużo tu wpisów, jak ktoś zagubi swoją nominacje to tona przegrzebywania.
Proponuję żeby jak ktoś pisze o nominowanej osobie, to niech albo pisze odrazu, że się zgodziła, albo niech ją nominuje i wysyła jej wzmiankę, jak wykona tąnominacje nominowany to napisze, że zrobił.
Nominuję Pajpera do podania argumentów podważających prawdziwość chrześcijaństwa.
Proponuję żeby jak ktoś pisze o nominowanej osobie, to niech albo pisze odrazu, że się zgodziła, albo niech ją nominuje i wysyła jej wzmiankę, jak wykona tąnominacje nominowany to napisze, że zrobił.
Nominuję Pajpera do podania argumentów podważających prawdziwość chrześcijaństwa.
No ja cały czas mówię, że trzeba w tej zabawie wysyłać wzmianki i prywatne wiadomości do nominowanych.
Gracjan, ie jest głuchoniewidomy. Nominuje denisa, żeby przygotował jakąś potrawę na bologu, za pomocą wpisu audio
Wojtasie, głuchoniewidomy to określenie stosowane w stosunku do ludzi nie słyszących o wszelakich stopniach, od lekkiego niedosłyszenia do kompletnej utraty słuchu, więc zalecam wgląd w tą sprawe i nie zaprzeczanie osobie, która sama pisze, że jest. Nominacja dla ciebie przy okazji, przygotuj prezętacje natemat różnych gatunków niepełnosprawności i jak można ułatwić im życie.
Że what? No raczej nie, aczkolwiek ja słyszałem to określenie, tylko na ludzi, którzy nie słyszą nic.
No tak mi się właśnie zdawało. To niech gracjan zdecyduje czy przyjmuje nominacje czy nie.