Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 17 / 55 Next

zywek

#321 ·

@patryk nie no nie przeginaj. Przepraszanie bez poczucia winy jest słabe.

denis333

#322 ·

To by było wyparcie się tego, co się mówiło. A ja wcale niczego nie żałuję i nie mam zamiaru niczego zmieniać ani nikogo przepraszać. Przynajmniej w tym zakresie. End of topic :P

Bartek1

#323 ·

No własnie on się na wszystko obraża, w sumie nie wiadomo czemu uwzioł się na denisa.
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

Bartek1

#324 ·

A ja nominuje djgraco do opowiedzenia o życiu osoby głuchoniewidomej.
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

Mimi

#325 ·

Nominacja Patryka Wypełniona. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

balteam

#326 ·

Kurcze, strasznie dużo tu wpisów, jak ktoś zagubi swoją nominacje to tona przegrzebywania.
Proponuję żeby jak ktoś pisze o nominowanej osobie, to niech albo pisze odrazu, że się zgodziła, albo niech ją nominuje i wysyła jej wzmiankę, jak wykona tąnominacje nominowany to napisze, że zrobił.
Nominuję Pajpera do podania argumentów podważających prawdziwość chrześcijaństwa.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

skrzypenka

#327 ·

No ja cały czas mówię, że trzeba w tej zabawie wysyłać wzmianki i prywatne wiadomości do nominowanych.
Große Operndiva?

Kat

#328 ·

Nominacja od Patryka zrealizowana, ale tak prawdę mówiąc to prawie ją przegapiłam.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

daszekmdn

#329 ·

Wymarzony sklep Denisa? Sklep rzeźnicki? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

denis333

#330 ·

Haha. Akurat nie. Zresztą zobaczycie jak nagram :P

wojtas

#331 ·

Gracjan, ie jest głuchoniewidomy. Nominuje denisa, żeby przygotował jakąś potrawę na bologu, za pomocą wpisu audio

Bartek1

#332 ·

Przecież jest, sam pisał.

wojtas

#333 ·

Nie, to żema aparatto nie znaczy, że jest głuchoniewidomy, ale już bez oftopu.

Bartek1

#334 ·

O to coś zle usłyszałem w takim razie wycofuje nominacje.

djsenter

#335 ·

Wojtasie, głuchoniewidomy to określenie stosowane w stosunku do ludzi nie słyszących o wszelakich stopniach, od lekkiego niedosłyszenia do kompletnej utraty słuchu, więc zalecam wgląd w tą sprawe i nie zaprzeczanie osobie, która sama pisze, że jest. Nominacja dla ciebie przy okazji, przygotuj prezętacje natemat różnych gatunków niepełnosprawności i jak można ułatwić im życie.
Senter San

wojtas

#336 ·

Że what? No raczej nie, aczkolwiek ja słyszałem to określenie, tylko na ludzi, którzy nie słyszą nic.

Bartek1

#337 ·

No tak mi się właśnie zdawało. To niech gracjan zdecyduje czy przyjmuje nominacje czy nie.

djsenter

#338 ·

Jak uważaż, ale prezętacje proszę zrobić
Senter San

wojtas

#339 ·

Nie dam rady raczej, ale kto wie.

djsenter

#340 ·

nie da rady:D
Rade da każdy, bo to żadna sztuka zrobić research i nagrać z jakąś fajną muzyczką w tle wykładzik
Senter San
Poprzednia 17 / 55 Next