Integracja Eltenowiczów

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Started by skrzypenka 1101 posts last post 23 days ago Page 16 of 56

Patryku, nominuję ciebie do wypisania listy żeczy i ludzi, których kochasz i doceniasz. Jeszcze napisz za co, i co one wnoszą do twojego życia. Takie coś wymyśliłem:D
Senter San

Patryk, ja też, napisz jakieś opowiadanie na bloga. Mimi, przyjęta nominacja. :)
Große Operndiva?

Opowiadań to ja ći dużo napisałem.
Senter, ok, ale to bendzie kruuutka lista.

O, i sentera nominacja doczekała się spełnienia.

To napisz Patryku kolejne, zkoro proszą;xD
Senter San

Mogę, ale elten nie ma wer roboczych, meh.

Skrzypeńko, cieszę się bardzo. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Ajj.
Mimi, masz jeszcze ty, napisz o swoich zainteresowaniach.

I ty senter.
Napisz, jak powinna wyglądać wg. ciebie gra mażeń?

Przyjęte!
Senter San

No i dla mimi, nominuje cie, napiż, co lubisz robić.

Hm, Ok Patryk. :) Co prawda moje zainteresowania widać na blogu - i słychać, napisałam też w wizytówce. Ale spoks. :) Mogę.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Jakby co to ja chętna jestem na jakąś nominację. Bylebyście mi śpiewać nie kazali.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

Napisz, co byś robiła, gdy byś widziała.

Również czekam na jakieś nominacje. No. Śmiało! :D

Ale za co on ma przeprosić? przecież on chce dla niego jak najlepiej, to on się za bardzo obraża, no najlepiej by chciał żeby się o nim wypowiadać w samych superlatywach a vczasem trzeba komuś nagadać żeby się opamiętał.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Denisie, skoro chcesz nominacji to masz ją ode mnie, napisz, lub nagraj jaki byłby twój wymażony sklep.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Nominacje Kat i Skrzypenki zaliczone.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

OO. Agatko. To bardzo ciekawe. hmmm. Muszę nad tym pomyślć.