Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Previous 16 / 55 Next

djsenter

#301 ·

Patryku, nominuję ciebie do wypisania listy żeczy i ludzi, których kochasz i doceniasz. Jeszcze napisz za co, i co one wnoszą do twojego życia. Takie coś wymyśliłem:D
Senter San

skrzypenka

#302 ·

Patryk, ja też, napisz jakieś opowiadanie na bloga. Mimi, przyjęta nominacja. :)
Große Operndiva?

patrykkubaszczyk

#303 ·

Opowiadań to ja ći dużo napisałem.
Senter, ok, ale to bendzie kruuutka lista.

djsenter

#305 ·

To napisz Patryku kolejne, zkoro proszą;xD
Senter San

Mimi

#307 ·

Skrzypeńko, cieszę się bardzo. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

patrykkubaszczyk

#308 ·

Ajj.
Mimi, masz jeszcze ty, napisz o swoich zainteresowaniach.

patrykkubaszczyk

#309 ·

I ty senter.
Napisz, jak powinna wyglądać wg. ciebie gra mażeń?

Mimi

#312 ·

Hm, Ok Patryk. :) Co prawda moje zainteresowania widać na blogu - i słychać, napisałam też w wizytówce. Ale spoks. :) Mogę.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Kat

#313 ·

Jakby co to ja chętna jestem na jakąś nominację. Bylebyście mi śpiewać nie kazali.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

denis333

#315 ·

Również czekam na jakieś nominacje. No. Śmiało! :D

Bartek1

#317 ·

Ale za co on ma przeprosić? przecież on chce dla niego jak najlepiej, to on się za bardzo obraża, no najlepiej by chciał żeby się o nim wypowiadać w samych superlatywach a vczasem trzeba komuś nagadać żeby się opamiętał.
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

Agata.d

#318 ·

Denisie, skoro chcesz nominacji to masz ją ode mnie, napisz, lub nagraj jaki byłby twój wymażony sklep.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Agata.d

#319 ·

Nominacje Kat i Skrzypenki zaliczone.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

denis333

#320 ·

OO. Agatko. To bardzo ciekawe. hmmm. Muszę nad tym pomyślć.
Previous 16 / 55 Next