EltenLink

Eltenowe chwalenie wszystkich i wszystkiego

Back to Integracja Eltenowiczów

#141 koronowirus

dariuszu, ja już wszstko napisałem w moich postach, jeśli dokładnie nie zrozmiałeś, albo jeśli masz zdanie takie jakie napisałeś, zostawiam cię z tym.
podkreśle jednak raz jeszcze amator bez wykształcenia, potem gratulacje że mam zlecenia, później chwalenie wokalu, potem że chwalę się urbi et orbi

wybacz ale jak b to obiektywie pokazać komuś to za glowe b sie zlalap nie ma tu spujnośei

2020-11-09 12:16

#142 magmar

Koronowirusie tu mnie nie zrozumiałeś fragment tekstu we wpisie 110 o amatorze bez wykształcenia nie dotyczył CIebie tylko naszego wrocławskiego znajomego.
Przecież Ty nie jesteś dziennikarzem.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
2020-11-09 12:21

#143 magmar

Jeśli coś podoba mi się w Twoim wykonaniu mówię CI o tym konsekwentnie.
Pamiętasz, Anna M., "Cichej spokojnej nocy" itd. od wielu miesięcy CI to mówiłam.
Twoja barwa głosu mi się również podobała i zawsze wyrażałam to otwarcie.
Jednak sądzę, ze uczciwym jest fakt poinformowania klienta, że się nie zna autotune'a, komuś może to przecież nie przeszkadzać.
A skoro masz ludzi, którzy chcą korzystać z Twoich usług i interes się kręci.
Z kolei ja będę tutaj autokrytyczna moi klienci wiedzą, że nie znam platformy Moodle i się na to nie obrażam jak ktoś mi to wytknie i również mam zlecenia WIęc. Czy teraz moja mowa wydaje Ci się mniej ezopowa?

2020-11-09 12:25

#144 magmar

O rzeczonym Panu również mówię z żelazną konsekwencją, że jest amatorem z wykształceniem jeno zawodowym mającym się Bóg wie za co. I TO NIE DOTYCZY CIEBIE.

2020-11-09 12:27

#145 dariusz.1991 Archived

Koronowirus, to nie dotyczyło Ciebie, tylko jednego pseudodziennikarza z Wrocławia.

2020-11-09 12:43

#146 magmar

Nie mogę tutaj wymieniać nazwisk, ale jeśli się nie domyśliłes prywatnie napiszę CI o kogo chodzi.

2020-11-09 12:45

#147 magmar

Koronowirusie, wydaje mi się, że tak jak wspomniałeś trochę poniosły mnie wtedy emocje i uwaga o autotune była niepotrzebna.
Szczególnie, że z tego co mówiłeś opanowałeś już tę umiejętność, a to się akurat chwali, bo jako człowiek mający studio cały czas się rozwijasz, wychodzisz poza środowisko i pokazujesz swoje talenty nie tylko na ELtenie.
Tak więc przepraszam CIę tutaj, w tym wątku za wszystkie nieuprzejmości, które z mojej strony Cię spotkały na tym polu i życzę wielu dalszych sukcesów.

2020-11-10 12:16

#148 pates

@gadaczka, może poprostu po to, żeby zachęcać do dalszego tworzenia?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-04-19 13:58

#149 pates

Czemu się chwali? Niektórzy myślą typowe biedny niewidomy, to trzeba go chwalić, żeby miało dziecko motywację. Niestety są tacy, znam nawet kilku.

2022-04-19 14:04

#150 magmar

Czeski błąd jest podobny wątek co do meritum jestem zdecydowanie przeciw, ludzie ekponują tak mierne produkcje, i nie chcą przyjąć słowa krytyki zróbcie edycję sama nie mogę PRZEPRASZAM.

2022-04-19 14:04

#151 pates

Ale najlepsi są tacy, co coś pokazują, a potem odpłatnie sobie kupują pochwałki.

2022-04-19 14:05

#152 Zuzler

Chwali się, bo nas się nie uczy zbyt uczciwie samokrytycyzmu.

2022-04-19 14:05

#153 magmar

A jak się kogoś próbuje nauczyć to jest problem składam samokrytykę dałam ciała czytając ze zrozumieniem,

2022-04-19 14:06

#154 Agata.d

Tak, na przykład w ośrodkach wmawia się wielki talent muzyczny, a potem w świecie widać, że talent jest, ale nie tak wielki jak mówiono.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2022-04-19 14:07

#155 pates

Kolega miał taką sytuację, ale z rysowaniem. Co ciekawe teraz bardzo łdadnie ponoć maluje.

2022-04-19 14:08

#156 magmar

A ja wam powiem, że mnie raczej bardziej krytykowali niewidomi.

2022-04-19 14:08

#157 Agata.d

No co do tego samo krytycyzmu to jednak chyba każdy sam jakoś sobie to tworzy, a przynajmniej większość, Zależy jakie kto ma poczucie wartości.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2022-04-19 14:09

#158 pates

No a widzący?

#159 lwica

Chyba zależy od środowiska, w moim rodzinnym otoczeniu nigdy nie chwalono mnie za coś, za co nie pochwalono by widzącego, mam tu na myśli głównie stronę artystyczną, ale nie tylko. ;) Generalnie u mnie było wręcz przeciwnie, żę raczej słyszałam co robię źle niż dobrze itd, ale też zdarzała się konstruktywna krytyka popychająca do rozwoju. :)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#160 Agata.d

-- (magmar):A to mnie też.
A ja wam powiem, że mnie raczej bardziej krytykowali niewidomi.

--