dariuszu, ja już wszstko napisałem w moich postach, jeśli dokładnie nie zrozmiałeś, albo jeśli masz zdanie takie jakie napisałeś, zostawiam cię z tym. podkreśle jednak raz jeszcze amator bez wykształcenia, potem gratulacje że mam zlecenia, później chwalenie wokalu, potem że chwalę się urbi et orbi
wybacz ale jak b to obiektywie pokazać komuś to za glowe b sie zlalap nie ma tu spujnośei
Koronowirusie tu mnie nie zrozumiałeś fragment tekstu we wpisie 110 o amatorze bez wykształcenia nie dotyczył CIebie tylko naszego wrocławskiego znajomego. Przecież Ty nie jesteś dziennikarzem.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Jeśli coś podoba mi się w Twoim wykonaniu mówię CI o tym konsekwentnie. Pamiętasz, Anna M., "Cichej spokojnej nocy" itd. od wielu miesięcy CI to mówiłam. Twoja barwa głosu mi się również podobała i zawsze wyrażałam to otwarcie. Jednak sądzę, ze uczciwym jest fakt poinformowania klienta, że się nie zna autotune'a, komuś może to przecież nie przeszkadzać. A skoro masz ludzi, którzy chcą korzystać z Twoich usług i interes się kręci. Z kolei ja będę tutaj autokrytyczna moi klienci wiedzą, że nie znam platformy Moodle i się na to nie obrażam jak ktoś mi to wytknie i również mam zlecenia WIęc. Czy teraz moja mowa wydaje Ci się mniej ezopowa?
O rzeczonym Panu również mówię z żelazną konsekwencją, że jest amatorem z wykształceniem jeno zawodowym mającym się Bóg wie za co. I TO NIE DOTYCZY CIEBIE.
Koronowirusie, wydaje mi się, że tak jak wspomniałeś trochę poniosły mnie wtedy emocje i uwaga o autotune była niepotrzebna. Szczególnie, że z tego co mówiłeś opanowałeś już tę umiejętność, a to się akurat chwali, bo jako człowiek mający studio cały czas się rozwijasz, wychodzisz poza środowisko i pokazujesz swoje talenty nie tylko na ELtenie. Tak więc przepraszam CIę tutaj, w tym wątku za wszystkie nieuprzejmości, które z mojej strony Cię spotkały na tym polu i życzę wielu dalszych sukcesów.
Czeski błąd jest podobny wątek co do meritum jestem zdecydowanie przeciw, ludzie ekponują tak mierne produkcje, i nie chcą przyjąć słowa krytyki zróbcie edycję sama nie mogę PRZEPRASZAM.
Chyba zależy od środowiska, w moim rodzinnym otoczeniu nigdy nie chwalono mnie za coś, za co nie pochwalono by widzącego, mam tu na myśli głównie stronę artystyczną, ale nie tylko. ;) Generalnie u mnie było wręcz przeciwnie, żę raczej słyszałam co robię źle niż dobrze itd, ale też zdarzała się konstruktywna krytyka popychająca do rozwoju. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.