Generalnie to rzadko oglądam Netflixa, ale żeby od razu się tego uczyć? Wklejka z grupy technologicznej. Hej potrzebuje laptopa dla koleżanki do 2,5k Laptop ma głównie służyć do nauki oglądania netflixa i twicha
Spotted: "Laski uważajcie na typa, gość jeździ tramwajami z f... na wierzchu i ociera się o dziewczyny." Z tego co wiem, tramwaje z "f" na wierzchu w Poznaniu to te, które zjeżdżają na zajezdnię Franowo.
Dzisiaj przeszukiwałam neta pod kątem: "jak prać jeans" i znalazłam, między innymi, że w celu odświeżenia jeans należy włozyć na 24 godziny do zamrażalki.
Ciekawa jestem, czy suszyć jeansu nie można w suszalce.
Mój tato chciał napisać SMSa zaczynającego się od słów: "Proszę mi zapisać...". Ale się pomylił i napisał: "Proszę mi zapiać...". Więc pani, która dostała tego SMSa, dla żartów odpisała: "Kukuryku".
Opowiadałam dzisiaj mojej siostrze o ostatniej lekcji gitary i powiedziałam jej, że mój nauczyciel grał jeden z gitarowych motywów, a ja próbowałam grać swoją improwizację. Siostra chciała zapytać: "I co? Improwizowałaś?", a o mały włos powiedziałaby: "I co? Imprezowałaś"?. :)
Odkryj nowe smaki z MC Donald's, MC Donald's oraz MC Donald's i zamów pod swoje drzwi.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT