Humor, gry i zabawy

Śmieszne pomyłki pisemne i mówione

Założony przez daszekmdn 1311 wpisów ostatni wpis 2 dni temu Strona 47 z 66

#921 5 polubień

Generalnie to rzadko oglądam Netflixa, ale żeby od razu się tego uczyć?
Wklejka z grupy technologicznej.
Hej potrzebuje laptopa dla koleżanki do 2,5k
Laptop ma głównie służyć do nauki oglądania netflixa i twicha
Happy hacking

#922 2 polubienia

Ale to jest serio prawda, kiedyś ktoś usilnie mi próbował wmówić, że angielski pies szczeka inaczej niż polski. Tak, to była rozmowa autentyczna.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Spotted:
"Laski uważajcie na typa, gość jeździ tramwajami z f... na wierzchu i ociera się o dziewczyny."
Z tego co wiem, tramwaje z "f" na wierzchu w Poznaniu to te, które zjeżdżają na zajezdnię Franowo.

Doszukiwanie się na siłe.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Marudzenie

#926 1 polubienie

Rozmawiam z narzeczonym. Opowiadałam mu o jednej mojej koleżance, która jest prawosławna, a o mały włos powiedziałabym pełnosprawna.
Give me a sign.

Moja koleżanka kiedyś na lekcji napisała, że narkotyki to środki oddłużające. Powinna napisać, że odurzające.

#928 4 polubienia

Jak mawia prezydent - środki oburzające.

#929 1 like

No to jeszcze odmóżdżające
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Dzisiaj przeszukiwałam neta pod kątem: "jak prać jeans" i znalazłam, między innymi, że w celu odświeżenia jeans należy włozyć na 24 godziny do zamrażalki.

Ciekawa jestem, czy suszyć jeansu nie można w suszalce.
Miarą miłości jest miłość bez miary

W innym wątku miałem pisać o malowanym dźbanku ź krolewśkiego ziamku.

#932 11 likes

Mój tato chciał napisać SMSa zaczynającego się od słów: "Proszę mi zapisać...". Ale się pomylił i napisał: "Proszę mi zapiać...". Więc pani, która dostała tego SMSa, dla żartów odpisała: "Kukuryku".

Niezłe!
Give me a sign.

#934 10 likes

#oddam pilnie
Sofę rozkładaną, z pomnikiem na pościel
INFP

#935 1 like

"Daj mi zgodę na ten dzień, który właśnie kona,
dorzuć do ogniska brew, utul mnie w ramionach."

#936 1 like

Opowiadałam dzisiaj mojej siostrze o ostatniej lekcji gitary i powiedziałam jej, że mój nauczyciel grał jeden z gitarowych motywów, a ja próbowałam grać swoją improwizację. Siostra chciała zapytać: "I co? Improwizowałaś?", a o mały włos powiedziałaby: "I co? Imprezowałaś"?. :)
Give me a sign.

#937 8 likes

"Witam gdzie mogę usunąć na fundusz dziecko migdała sprawa pilna."

Chyba chodziło o Michała xDD
Happy hacking

#939 6 likes Edited

Cześć, Dawno cie u nas nie było!

Odkryj nowe smaki z MC Donald's, MC Donald's oraz MC Donald's i zamów pod swoje drzwi.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#940 4 likes

Anonimowy członek grupy > ‎Niewidomi i Niedowidzący - Bądźmy razem!
Jakie ośrodki z niepełnosprawnością wzroku, polecacie oprócz Klimczoka
Nad morzem