Pierwsze skojarzenia po przeczytaniu no co, kobitka chce ładnie wyglądać, może idzie na procesję, czy coś, no normalna sprawa o co chodzi? Kartka na mięso mojego taty no co, tak było za Prl i każdy je miał. Uff, chyba jednak jestem zdrowy.
"Szukam krzesełka do karmienia 1,5 wnuczki." "Serdecznie zapraszam do biblioteki na osiedlu Oświecenia rodziców z dziećmi." Ech, żeby tak jeszcze ci rodzice z dziećmi byli z wielkiej litery... Ale "osiedle" oryginalnie nie jest, więc ujdzie. :D
Trudno mi uwierzyć że to się stało naprawdę, ale: Bounty to nic innego jak odpowiednio przygotowane wiórki kokosowe, oblane wyborną czekoladą- może być gorzka, mleczna, a dla wybrednych nawet biała lub bez dodatku cukru Przepis jest dziecinnie prosty i poradzi sobie z nim nawet największy cukierniczy laik. Wystarczy połączyć wiórki kokosowe ze słodkim mleczkiem, a następnie podpiec je w zamrażalce.
Kierowco, przegotuj się na kolejne utrudnienia. Ul. Nowohucka będzie remontowana [harmonogram prac] - Wiadomości z Krakowa, Kraków Informacje - Co w Krakowie cowkrakowie.pl
"Informacja Zakład gospodarowania nieruchomościami w dzielnicy Praga Północ m.st. Warszawy, administracja obsługi mieszkańców (tu adres) informuje, że od dnia 4.05.2023 do dnia 30.05.2023 w godzinach 8:00-16:00. Za utrudnienia przepraszamy." Czyli że w sumie jeszcze nie wymyślili, co się będzie działo, ale lepiej, żeby lokatorzy już zaczęli się bać, tak? Czy tylko w tych godzinach przepraszają za utrudnienia?
Pkp tak powinno zawsze przezornie :D -- (Zuzler): "Informacja Zakład gospodarowania nieruchomościami w dzielnicy Praga Północ m.st. Warszawy, administracja obsługi mieszkańców (tu adres) informuje, że od dnia 4.05.2023 do dnia 30.05.2023 w godzinach 8:00-16:00. Za utrudnienia przepraszamy." Czyli że w sumie jeszcze nie wymyślili, co się będzie działo, ale lepiej, żeby lokatorzy już zaczęli się bać, tak? Czy tylko w tych godzinach przepraszają za utrudnienia?