Pierwsze skojarzenia po przeczytaniu no co, kobitka chce ładnie wyglądać, może idzie na procesję, czy coś, no normalna sprawa o co chodzi? Kartka na mięso mojego taty no co, tak było za Prl i każdy je miał. Uff, chyba jednak jestem zdrowy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
"Szukam krzesełka do karmienia 1,5 wnuczki." "Serdecznie zapraszam do biblioteki na osiedlu Oświecenia rodziców z dziećmi." Ech, żeby tak jeszcze ci rodzice z dziećmi byli z wielkiej litery... Ale "osiedle" oryginalnie nie jest, więc ujdzie. :D
Trudno mi uwierzyć że to się stało naprawdę, ale: Bounty to nic innego jak odpowiednio przygotowane wiórki kokosowe, oblane wyborną czekoladą- może być gorzka, mleczna, a dla wybrednych nawet biała lub bez dodatku cukru Przepis jest dziecinnie prosty i poradzi sobie z nim nawet największy cukierniczy laik. Wystarczy połączyć wiórki kokosowe ze słodkim mleczkiem, a następnie podpiec je w zamrażalce.
Kierowco, przegotuj się na kolejne utrudnienia. Ul. Nowohucka będzie remontowana [harmonogram prac] - Wiadomości z Krakowa, Kraków Informacje - Co w Krakowie cowkrakowie.pl
"Informacja Zakład gospodarowania nieruchomościami w dzielnicy Praga Północ m.st. Warszawy, administracja obsługi mieszkańców (tu adres) informuje, że od dnia 4.05.2023 do dnia 30.05.2023 w godzinach 8:00-16:00. Za utrudnienia przepraszamy." Czyli że w sumie jeszcze nie wymyślili, co się będzie działo, ale lepiej, żeby lokatorzy już zaczęli się bać, tak? Czy tylko w tych godzinach przepraszają za utrudnienia?
Pkp tak powinno zawsze przezornie :D -- (Zuzler): "Informacja Zakład gospodarowania nieruchomościami w dzielnicy Praga Północ m.st. Warszawy, administracja obsługi mieszkańców (tu adres) informuje, że od dnia 4.05.2023 do dnia 30.05.2023 w godzinach 8:00-16:00. Za utrudnienia przepraszamy." Czyli że w sumie jeszcze nie wymyślili, co się będzie działo, ale lepiej, żeby lokatorzy już zaczęli się bać, tak? Czy tylko w tych godzinach przepraszają za utrudnienia?
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.