Z cyklu GPT content: "Wszyscy wstawili się w sali konferencyjnej". Lub zasłyszawszy o metadonie w krysztale u naszych wschodnich sąsiadów ów GPT stwierdził, że ów preparat w krysztale można kupić na spokojnie w aptece. Fajnie tam mają ci ukraińcy. Zapewne zinterpretował proszek do rozpuszczania w bazie jako metadon w kryształkach hmm...
Cytat z książki, którą czytam. "W dużym pokoju, w miejscu, w którym od zawsze stały kwiaty, teraz królowało biurko. Na biurku skromny komputer i mój tata wpatrzony w monitor."
Do startu kolejnego sezonu rozgrywek zostały trzy miesiące, a umowy na sublicencję do pokazywanie meczów w okresie od września br. do czerwca ub.r. jeszcze nie podpisano.
"Gdzie najtaniej zrobię kał w Szczecinie do książeczki SANEPITOSKIEJ?" Zwróćcie uwagę na pisownię. I w ogóle szkoda, ze "Szczecinie" udało się napisać jednak z wielkiej litery. ;)
"– Naprawdę mam napaść na naszą palcówkę? – Już raz to zrobiłaś, więc nie graj świątobliwej kapłanki oddającej się wyłącznie modłom i cnotliwemu życiu." Andrzej Ziemiański, któremu widać korektor potrzebny w książce "Pustynia"
" 7. Zaproponuj współmałżonkowi, dziecku lub koledze z pracy, że dasz mu dziesiątkę lub dolara, ilekroć złapie de na łamaniu którejś z zasad. Spraw, aby uczenie się tych reguł stało się częścią twojego żyda, a jednocześnie zabawą."
"Czy może ktoś polecić dobrego kręglarza do nastawienia pleców Bygdoszcz i okolice." Myślałam, że na kręglach to sobie można najwyżej plecy połamać. :P