eragon yourney.
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#61 Zuza
I jedno pytanie czy da się zciszyć mózyke?
klienta.
#62 nuno69
Nie
#63 Zuza
ok
klienta.
#64 patrykuss12
Co do muzyki to tak wyłączasz we właściwościach pod klawiszem f1, zatwierdzasz przyciskiem ok, albo jeżeli chcesz mieć muzykę, to możesz grę przyciszyć sobie w mikserze głośności. Jeden ze sposobów by do niego dotrzeć to znajdujesz ikonę głośności w obszarze powiadomień, klawiszem kontekstowym, albo prawym przyciskiem myszy, albo skrótem shiwt+f10 otwierasz menu kontekstowe, z tamtąd wchodzisz w mikser głośności i następnie pod tabem znajdujesz suwak głośności odpowiadający Eragon journey, tj. głośność dla eragonjourney i dostosowujesz sobie suwakiem głośność dla Eragona z pominięciem głośności ogólnej. Wiadomo ściszasz sobie tym całą grę, ale no to jakiś tam kompromiz jak chcesz mieć muzykę i grę.
-- (Zuza):
I jedno pytanie czy da się zciszyć mózyke?
--
#65 Zuza
@Patrykus dzięki :)
klienta.
#66 Zuza
Hej. Jestem przy zadaniu dojć jak najszypciej do domu. Prubóję, ale nic z tego. Da się to jakoś przejść?
klienta.
#67 mojsior
da się przejść całą grę więc to też pamiętaj o trybie debugowania który włączasz trzymając lewy ctlr
#68 Zuza
ok.
klienta.
#69 exterminator
dzięki mojsior za wskazówkę!
#70 dorkakrac
Powiedzcie mi jeszcze taką rzecz: Zaraz na początku gry w jaskini znajduję stertę pustych butelek, ale nie mogę ich zebrać ani ominąć, bo nie mogę odejść z tego miejsca strzałkami ani autowalkerem. Tak jest tyylko na moim kompie, czy bug i zawsze się to dzieje?
#71 zegarmistrz
Senk w tym że zawsze niestety.
#72 nuno69
Nie zawsz.e Trzymaj CTRL przy chodzeniu
#73 Adasadula
Okropne, gra jest gniotowatym gniotem. Niemówię że dostępność niejest do końca dostępna, bo jest tak rzeczywiście, ale dobra, to jeszcze ewentualnie OCR może może pomoże. Nierozumiem systemu walk, no i samej gierki tesz niezbyt, jeszcze autowalker, da się bez tego, ale trudno, ja samej gry nielubię jak cholera, i tyle. Ps: wgl komuś udało się to przejść z niewidomków xd, wiem że MK przeszedł, za co szacuneczezek xd, tosz to trudne przez niemożliwe.
#74 mojsior
ja przelazłem kiedyś i chętnie bym wrócił
#75 exterminator
To jest tylko twoje zdanie ada sadula! Fakt gra ma swoje wady,ale jest grywalna, ma to to swój klimacik, dla każdego coś innego.
#76 Adasadula
No tak, ja niemówię że wszyscy mają myśleć jak ja, to wyłącznie moja opinia.
-- (exterminator):
To jest tylko twoje zdanie ada sadula! Fakt gra ma swoje wady,ale jest grywalna, ma to to swój klimacik, dla każdego coś innego.
--
#77 lalar123
Ja tej gry wprost nienawidzę. nie ma nawet punktów odnawiania energii niby przy ognisku jest medytacja a ja wciskam m i nic. heh.
#78 Zuza
Przepraszam, ale wkońcu musze to powiedzieć. Ty wszystkiego nienawidzisz, z czy masz problem
klienta.
#79 lalar123
No zagraj sobie to zobaczysz. Łatwo mówić że nienawidzę blablabla sorry za offtop ale nie spróbowałaś, i nie wiesz jakie to jest. Gdzie mimo levelowania urgale zabijają na hita. Sieedź sobie w hs siedź i nie wychylaj główki. koniec offtopu.
#80 Zuza
Ale to był wpis do wszystkiego dotyczący. Jeżeli chodzi o eragona, to utknęłam na dojściu najszybciej do domu, ale nie mówie od razu że ta gra jest okropna i w ogule. Poza tym co ma HS do tego? :P
klienta.