Co do muzyki to tak wyłączasz we właściwościach pod klawiszem f1, zatwierdzasz przyciskiem ok, albo jeżeli chcesz mieć muzykę, to możesz grę przyciszyć sobie w mikserze głośności. Jeden ze sposobów by do niego dotrzeć to znajdujesz ikonę głośności w obszarze powiadomień, klawiszem kontekstowym, albo prawym przyciskiem myszy, albo skrótem shiwt+f10 otwierasz menu kontekstowe, z tamtąd wchodzisz w mikser głośności i następnie pod tabem znajdujesz suwak głośności odpowiadający Eragon journey, tj. głośność dla eragonjourney i dostosowujesz sobie suwakiem głośność dla Eragona z pominięciem głośności ogólnej. Wiadomo ściszasz sobie tym całą grę, ale no to jakiś tam kompromiz jak chcesz mieć muzykę i grę.
-- (Zuza): I jedno pytanie czy da się zciszyć mózyke?
Powiedzcie mi jeszcze taką rzecz: Zaraz na początku gry w jaskini znajduję stertę pustych butelek, ale nie mogę ich zebrać ani ominąć, bo nie mogę odejść z tego miejsca strzałkami ani autowalkerem. Tak jest tyylko na moim kompie, czy bug i zawsze się to dzieje?
"Dziś robota nie jest w cenie, dzisiaj liczy się myślenie."
Okropne, gra jest gniotowatym gniotem. Niemówię że dostępność niejest do końca dostępna, bo jest tak rzeczywiście, ale dobra, to jeszcze ewentualnie OCR może może pomoże. Nierozumiem systemu walk, no i samej gierki tesz niezbyt, jeszcze autowalker, da się bez tego, ale trudno, ja samej gry nielubię jak cholera, i tyle. Ps: wgl komuś udało się to przejść z niewidomków xd, wiem że MK przeszedł, za co szacuneczezek xd, tosz to trudne przez niemożliwe.
No tak, ja niemówię że wszyscy mają myśleć jak ja, to wyłącznie moja opinia. -- (exterminator): To jest tylko twoje zdanie ada sadula! Fakt gra ma swoje wady,ale jest grywalna, ma to to swój klimacik, dla każdego coś innego.
No zagraj sobie to zobaczysz. Łatwo mówić że nienawidzę blablabla sorry za offtop ale nie spróbowałaś, i nie wiesz jakie to jest. Gdzie mimo levelowania urgale zabijają na hita. Sieedź sobie w hs siedź i nie wychylaj główki. koniec offtopu.
Ale to był wpis do wszystkiego dotyczący. Jeżeli chodzi o eragona, to utknęłam na dojściu najszybciej do domu, ale nie mówie od razu że ta gra jest okropna i w ogule. Poza tym co ma HS do tego? :P
Boże, błogosław obsługę klienta.
This site uses cookies to enhance your experience.