może macie problem z urgalem bo nie zmieniliście miecza z tego co pamiętam dostajecie miecz zarrocka i jego musicie sobie ubrać bo on więcej obrażen zadaje, mnie on problemów nie sprawiał jakiś większych no zgodzę się że trochę hp mi wzioł i troche mikstur na to poszło, ale nigdy tak nie było że nie mogłem go pokonać
link do Eragona teras wywołuje błąd Szukany plik nie istnieje Dokument, który próbujesz otworzyć, nie został odnaleziony. Najczęstszą przyczyną występowania błędów tego typu jest użycie łącza, które nie jest już aktualne.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.