będę próbował dzięki
Również muszę stwierdzić po przegraniu w tą grę sporo czasu, że gra jest jak na turową rpg dość ograniczona.
Na pewno brakuje tutaj możliwości dobrego wylewelowania postaci z tego względu, że gra jest pisana w silniku rpgmaker xp gdzie wrogowie są rozstawieni co ileś kratek.
Ponad to żeby tam przeżyć no to trzeba mieć jak najwięcej eliksirów, no i dużo kasy na kupowanie nowych, a z tym to trochę ciężko.
Brakuje mi jakiejś większej interakcji z osobami w grze, nie mówiąc już o zadaniach pobocznych, których w dobrych rpgach nie brakuje.
Jednak biorę pod uwagę to że robił to młody człowiek, no i fakt, że gra jest w pełni darmowa i pomimo pewnych braków przyjemnie się w nią gra
Pełna zgoda mojsiorze, no może poza sidequestami.
W kodzie widzę ich sporo, nie jakoś naprawdę wiele, by do zachwytu doprowadzić, ale więcej niż kilka.
Trudno tylko je odkryć z tak prowizorycznym udźwiękowieniem.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
a nie dało by rady coś poprawić, bo ja bym te questy poodkrywał może dało by radę kilka błędów poprawić
Nie bardzo wiem jak, te questy są jakoś wskazane bardziej graficznie, hmmm, nie mam mądrzejszego pomysłu niż dzielenie się odkryciami.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Po co udźwiękawiać pokemony? Nie ma popytu, a po drugie jak chcesz to deasembluj i sam udźwiękawiaj. Chętnie zagram w twoją produkcję ha, ha, ha!
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Jego produkcję, doobre! Jak on nawet kod html ze strony kradł bo sam nie chciał pisać.
Die to udźwiękowi, ale tylko w tedy gdy to będzie ukradzionym kodem Ulrapowera.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Naturalnie że nasza. Mamy, bo to zła praktyka.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Oczyywiście że nasza!
Ijo, ijo, ijo.
Ręce do góry! :D
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
No, podbijam, bo znowu zacząłęm grać. Gra mimo że mechanicznie beznadziejna to cholernie mi się podoba
Post 33: zawiera listę odkrytych przeze mnie sidequestów, jeżeli ktoś coś napiszę, dodam wraz z infem, kto to umieścił.
Nuno: Udaj się do lokacji oznaczonej jako "Pranie". Porozmawiaj z kobietą, udaj się do jej domu i wróć do niej.
Nuno: Poszukaj dziewczynki. Pobaw się z nią.
Nagroda: Lekarstwo mocy.
Nuno: Zapytaj Mourna w karczmie o pomoc. Udaj się do piwnicy, zabij wszystkie potwory i wróć do niego. Nagroda: 20 Exp\
Nuno: po wykluciu się smoka miast do Broma udaj się do Mourna. Zdobądź dla niego klucze, obrbój wszystkie skrzynie.
Nuno: Wróć do Mourna po śmierci Garrowa. On da ci zagadkę do rozwiązania.
Nuno: W goblinskim obozie, w jednym namiocie znajduje się jeniec. Uwolnij go. Nagroda: 20 EXP< w późniejszym stadium gry eliksiry.
Nuno: W Teirmie udaj się do willi w dzielnicy zachodniej, powiedz kobiecie że to twój dom. Pokonaj ją. W jednym z domów spotkasz chłopaka imieniem Borys. Wysłuchaj jego problemów i udaj się na piętro w jego domu., Tam raz na zawsze pozbądź się czarodziejki złodziejki.
Nuno: Udaj się do wrót żywiołów w dokach Teirmu. Porozmawiaj z Casyą i Anyą.
Nuno: Porozmawiaj z Lady Odettą w dokach, udaj się do jej willi w centrum Teirmu. Zabij najemników i przeszukaj posiadłość. Udaj się następnie do Jeoda a potem do strażników w centrum.
Trzeci post pod rząd, no ale... WIe ktoś gdzie ja mam iść w celu ukradzenia dokumentów? Przeszukałęm cały cholerny Teirm i nic!
a jak rozwalić urgala
wiem sory za spam ale z kąd mam się dowiedzieć ile mam miec lavelów aby go zabić aha i jak sie sprawdza lvl bo pod fqf10 nie ma
Time to exterminate.
Nie da się sprawdzić levela, i to nie jest spam, w końcu to wątek o tej grze.
Moim sposobem na Urgala jest obrona, tak aby zaabsorbować jego ukośne cięcie. Potem się leczysz, nawalasz Zarrocem, a w razie potrzeby się leczysz. Pamiętaj też o Gniewie Broni, pomaga.
a ile trzeba mieć pż i pe aby zabić tego urgala tropiciela?
Time to exterminate.
Nie wiem, ja miałęm 500 na 550 i przeszło.
OK TO TRZEBA DOŻO LEVELOWAĆ HAHAHA DZIĘKI BO CI STRASZNI YOUTUBERZY TAK NIE KEVELOWALI OOOO A TAK NA MARGINASIE CZY MUGŁBY KTOŚ ZROBIĆ LETSPLEJ ABY BYŁO WIADOMO JAK W TOM GRĘ GRAĆ PRAWIDŁOWO
Time to exterminate.
Myślę nad tym tylko sam si.ę zablokowałem w jednym miejscu, nie wiem gdzie iść/
a możesz dojźć do tego momentu na youtubie a potem podmienic swuj save
Time to exterminate.
A propos Urgala, da się go zniszczyć mając nawet 250 HP. Zaraz wrzucę nagranie