eragon yourney.
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#41 mojsior
może macie problem z urgalem bo nie zmieniliście miecza z tego co pamiętam dostajecie miecz zarrocka i jego musicie sobie ubrać bo on więcej obrażen zadaje, mnie on problemów nie sprawiał jakiś większych no zgodzę się że trochę hp mi wzioł i troche mikstur na to poszło, ale nigdy tak nie było że nie mogłem go pokonać
#42 nuno69
Zedytowałem post 33. Dodałęm dwa nowe zadania.
#43 exterminator
Nuno proszę cie możesz dać do kanału albo do tego nagrania z urgalem?
#44 nuno69
Tak, wrzucę :)
#45 exterminator
a kiedy zżucisz?
#46 exterminator
to nie jest o tym tylko o grze stwórzcie nowy wątek na temat udźwiękowania gier, offffffffffftop...`
#47 patrykkubaszczyk Archived
link do Eragona teras wywołuje błąd
Szukany plik nie istnieje
Dokument, który próbujesz otworzyć, nie został odnaleziony.
Najczęstszą przyczyną występowania błędów tego typu jest użycie łącza, które nie jest już aktualne.
#48 exterminator
witam! zepsuł mi się autowalker w momęcie gdy latałem z safirą! Jestem teraz na drodze przed miastem Teirm, i autowalker nadal nie działa! co zrobić?
#49 mojsior
on działa trzeba parę razy aktywować enterem dany obiekt i on sobie krok po kroku dojdzie.
#50 exterminator
dzięki! w mieście teirm problem znika!
#51 Zuza
Link nie działa
klienta.
#52 dorkakrac
Czy ta gra jest nadal do zdobycia? Jeśli tak, to kto mógłby wrzucić nowy link? Ewentualnie gdzie jej szukać i skąd pobrać?
#53 daszekmdn
Chciałem wysyłać, ale znalazłem:
http://superfon.myftp.org:9080/gry%20dla%20niewidomych/eragonjourney/eragonjourney.rar
#54 matius
Jak tu zrobić, aby ten autowalker działał?
#55 mojsior
wszystko masz opisane w readme
#56 matius
OK.
#57 Zuza
Może głupie pytanie ale w czym to odpalić?
klienta.
#58 patrykuss12
@zuza powinno pujść standardowo, czyli odpalasz plik o nazwie game.exe, chyba, że coś nie działa?
#59 Zuza
wiesz co, mam z tego najnowszego linku i widzę tylko plik rar i się pyta jak go otworzyć, więc z tąd moje pytanie
klienta.
#60 pates
AA, rozpakuj jakimś win rarem