Gry audio (dyskusja ogólna)

eragon yourney.

Started by rafalko112 92 posts last post 1 year ago Page 3 of 5

może macie problem z urgalem bo nie zmieniliście miecza z tego co pamiętam dostajecie miecz zarrocka i jego musicie sobie ubrać bo on więcej obrażen zadaje, mnie on problemów nie sprawiał jakiś większych no zgodzę się że trochę hp mi wzioł i troche mikstur na to poszło, ale nigdy tak nie było że nie mogłem go pokonać

Zedytowałem post 33. Dodałęm dwa nowe zadania.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Nuno proszę cie możesz dać do kanału albo do tego nagrania z urgalem?
Time to exterminate.

Tak, wrzucę :)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

a kiedy zżucisz?
Time to exterminate.

to nie jest o tym tylko o grze stwórzcie nowy wątek na temat udźwiękowania gier, offffffffffftop...`
Time to exterminate.

link do Eragona teras wywołuje błąd
Szukany plik nie istnieje
Dokument, który próbujesz otworzyć, nie został odnaleziony.
Najczęstszą przyczyną występowania błędów tego typu jest użycie łącza, które nie jest już aktualne.

#48 1 like Edited

witam! zepsuł mi się autowalker w momęcie gdy latałem z safirą! Jestem teraz na drodze przed miastem Teirm, i autowalker nadal nie działa! co zrobić?
Time to exterminate.

on działa trzeba parę razy aktywować enterem dany obiekt i on sobie krok po kroku dojdzie.

dzięki! w mieście teirm problem znika!
Time to exterminate.

Link nie działa
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Czy ta gra jest nadal do zdobycia? Jeśli tak, to kto mógłby wrzucić nowy link? Ewentualnie gdzie jej szukać i skąd pobrać?
"Dziś robota nie jest w cenie, dzisiaj liczy się myślenie."

Jak tu zrobić, aby ten autowalker działał?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

wszystko masz opisane w readme

OK.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Może głupie pytanie ale w czym to odpalić?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

@zuza powinno pujść standardowo, czyli odpalasz plik o nazwie game.exe, chyba, że coś nie działa?

wiesz co, mam z tego najnowszego linku i widzę tylko plik rar i się pyta jak go otworzyć, więc z tąd moje pytanie
Boże, błogosław obsługę
klienta.

AA, rozpakuj jakimś win rarem
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.