EltenLink

#81 daszekmdn

A dlaczego zakładasz, że ktoś nie spróbował? Mentalność ludzi w grupie gry mnie niszczy, tracę wiarę w społeczeństwo.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edited 2022-08-05 23:19

#82 mojsior

co do dojścia na czas to znajdź sobie cel i trzymając ctrl dojdziesz za którymś razem.
Co do levelowania to nie level jest najważniejszy ale coś czego tobie lalar brak, cierpliwość i umiejętności .
Kiedyś jak mi się będzie nudziło przejdę ci urgali na jakimś nagraniu i udowodnie że się da.

2022-08-11 20:38

#83 martinus

Gra jest extra! Szkoda tylko że nie wszystko da się odczytać. Napiszcie proszę co najlepiej znaleźć aby dojść jak najszybciej do domu po scence z bromem.

May the force be with you!
2023-09-24 22:22

#84 lalar123

I jak medytować przy ognisku.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2023-09-29 18:43

#85 martinus

a próbowałeś literą m? Wydaje mi się, że to nie działa.

2023-09-30 00:06

#86 lalar123

Próbowałem stanąłem bezpośrednio przy ognisku 180 light 01 i wciskanie m nic nie daje.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2023-09-30 09:34

#87 martinus

No to ja nie wiem, ale jak widać można przejść grę bez tego

2023-10-01 14:31

#88 Ryba

Witam pobrałem ale nieda odfozyć muwi ---------------------------
Eragon Journey
---------------------------
Script is hanging.
OK

2023-10-25 19:24

#89 matius

ktos może tą gre wystawić, albo coś? W moej nie ma pliku exe. Pewnie defender wywalił i nie udało się przywrucić.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-02-10 23:07

#91 matius

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-02-11 15:00

#92 Cosmin

Welcome!
I hope you will find someone who will understand me!
Sorry for writing in English, but I don't know any other language.
I'm in eragon journei, in the basement of the inn and I don't know how to kill the monsters!
I go to them and they go somewhere else!
Can someone tell me how to do it?

2024-10-16 15:05