#121 matius
No mi komputer twierdzi, że sto. I poprostu pokazuje, że jestem poza pasem jak się rozwale. Poszukam starego save. Może zadziałą.
#122 mojsior
powiedzcie mi co robić jak jest inny samolot niedaleko, chodzi o to że on gada alarm w górę więc daje nos gdzieś na 20 wznoszę się tak na czuja bo nie wiem o ile i się rozbijam, a byłem gdzieś na 200 stóp, już poraz piąty nie mogę ukończyć pierwszej misji z powodu tego.
Ostatnim razem to się stało w momencie kiedy kontrola kazała mi spaść do setki
#123 matius
Jak w gure to tak długo, aż przeztanie pikać.
#124 mojsior
tak tylko że ja się rozbijam w momencie wznoszenia i mam w czarnej skrzynce jako przyczyna wypadku zderzenie z innym samolotem co ja mam dać ten nos na 100 żeby szybciej się wznieść
#125 piter9521
Ale na którym etapie?
#126 mojsior
nie rozumiem to jest pierwsza misja
#127 Celtic1002
Matius, najpierw musisz wylecieć z hangaru, a potem zatankować.
Anna Frankowska
#128 matius
Na sto nie możesz, bo ponad 40 przeciągniesz samolot.
#129 mojsior
no więc do ilu mogę żeby uniknąć tego samolotu
#130 Celtic1002
Kurczę, a ja wystartowałam, ale z lądowaniem już gorzej. :D
Anna Frankowska
#131 piter9521
Jeśli jest t-cas to olewasz kontrolę lotu, bo jest on ważniejszy.
#132 matius
Maks nosa to 40 na góre i duł.
#133 matius
Piter ma racje.
#134 mojsior
wiem, ale próbuję się wznieść mając nos na 20 a cały czas się rozbijam
#135 piter9521
Wiesz skądś mam tego inspektora.
#136 matius
Jednak do czegoś bety się przydają, bo save mam w tym nowym formacie zapisa i wracam do misji z 5. ALe na prawdę nie wiem jak na samiuśkim początku dojechać do parkingu.
Monsior Silniki na maks. Nos na maksa w góre. Nie wiem co jeszcze można wymyślić.
#137 hryniek
maks to 49, ale wiadomo, nikt tak o zdrowych zmysląch nie lata. Niemniej to co mojsior opisuje jest dziwne. No co światlą? Też nie, bo te o ile pamiętam obowiązkowe są jak będziesz miał na kompie godzinę 22 i chyba do 6 rano.
#138 mojsior
to nie jest dziwne bo taki ze mnie pilot że nie powłączałem różnych rzeczy ktoś mi to właśnie uświadomił
#139 hryniek
aa pewnie ciśnienie, temp itp., ale wiesz, że to nie bardzo jest realne, bo takiej ceśnie na co to?
#140 daszekmdn
Co do poradników u mnie też lts jest i chyba opisywałem.