Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 7 / 87 Następna

matius

#121 ·

No mi komputer twierdzi, że sto. I poprostu pokazuje, że jestem poza pasem jak się rozwale. Poszukam starego save. Może zadziałą.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

mojsior

#122 ·

powiedzcie mi co robić jak jest inny samolot niedaleko, chodzi o to że on gada alarm w górę więc daje nos gdzieś na 20 wznoszę się tak na czuja bo nie wiem o ile i się rozbijam, a byłem gdzieś na 200 stóp, już poraz piąty nie mogę ukończyć pierwszej misji z powodu tego.
Ostatnim razem to się stało w momencie kiedy kontrola kazała mi spaść do setki

matius

#123 ·

Jak w gure to tak długo, aż przeztanie pikać.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

mojsior

#124 ·

tak tylko że ja się rozbijam w momencie wznoszenia i mam w czarnej skrzynce jako przyczyna wypadku zderzenie z innym samolotem co ja mam dać ten nos na 100 żeby szybciej się wznieść

mojsior

#126 ·

nie rozumiem to jest pierwsza misja

Celtic1002

#127 ·

Matius, najpierw musisz wylecieć z hangaru, a potem zatankować.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

matius

#128 ·

Na sto nie możesz, bo ponad 40 przeciągniesz samolot.

mojsior

#129 ·

no więc do ilu mogę żeby uniknąć tego samolotu

Celtic1002

#130 ·

Kurczę, a ja wystartowałam, ale z lądowaniem już gorzej. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

piter9521

#131 ·

Jeśli jest t-cas to olewasz kontrolę lotu, bo jest on ważniejszy.

matius

#132 ·

Maks nosa to 40 na góre i duł.

matius

#133 ·

Piter ma racje.

mojsior

#134 ·

wiem, ale próbuję się wznieść mając nos na 20 a cały czas się rozbijam

piter9521

#135 ·

Wiesz skądś mam tego inspektora.

matius

#136 ·

Jednak do czegoś bety się przydają, bo save mam w tym nowym formacie zapisa i wracam do misji z 5. ALe na prawdę nie wiem jak na samiuśkim początku dojechać do parkingu.
Monsior Silniki na maks. Nos na maksa w góre. Nie wiem co jeszcze można wymyślić.

hryniek

#137 ·

maks to 49, ale wiadomo, nikt tak o zdrowych zmysląch nie lata. Niemniej to co mojsior opisuje jest dziwne. No co światlą? Też nie, bo te o ile pamiętam obowiązkowe są jak będziesz miał na kompie godzinę 22 i chyba do 6 rano.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

mojsior

#138 ·

to nie jest dziwne bo taki ze mnie pilot że nie powłączałem różnych rzeczy ktoś mi to właśnie uświadomił

hryniek

#139 ·

aa pewnie ciśnienie, temp itp., ale wiesz, że to nie bardzo jest realne, bo takiej ceśnie na co to?
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

daszekmdn

#140 ·

Co do poradników u mnie też lts jest i chyba opisywałem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Poprzednia 7 / 87 Następna