No mi komputer twierdzi, że sto. I poprostu pokazuje, że jestem poza pasem jak się rozwale. Poszukam starego save. Może zadziałą.
powiedzcie mi co robić jak jest inny samolot niedaleko, chodzi o to że on gada alarm w górę więc daje nos gdzieś na 20 wznoszę się tak na czuja bo nie wiem o ile i się rozbijam, a byłem gdzieś na 200 stóp, już poraz piąty nie mogę ukończyć pierwszej misji z powodu tego.
Ostatnim razem to się stało w momencie kiedy kontrola kazała mi spaść do setki
Ostatnim razem to się stało w momencie kiedy kontrola kazała mi spaść do setki
tak tylko że ja się rozbijam w momencie wznoszenia i mam w czarnej skrzynce jako przyczyna wypadku zderzenie z innym samolotem co ja mam dać ten nos na 100 żeby szybciej się wznieść
Matius, najpierw musisz wylecieć z hangaru, a potem zatankować.
Kurczę, a ja wystartowałam, ale z lądowaniem już gorzej. :D
Jednak do czegoś bety się przydają, bo save mam w tym nowym formacie zapisa i wracam do misji z 5. ALe na prawdę nie wiem jak na samiuśkim początku dojechać do parkingu.
Monsior Silniki na maks. Nos na maksa w góre. Nie wiem co jeszcze można wymyślić.
Monsior Silniki na maks. Nos na maksa w góre. Nie wiem co jeszcze można wymyślić.
maks to 49, ale wiadomo, nikt tak o zdrowych zmysląch nie lata. Niemniej to co mojsior opisuje jest dziwne. No co światlą? Też nie, bo te o ile pamiętam obowiązkowe są jak będziesz miał na kompie godzinę 22 i chyba do 6 rano.
to nie jest dziwne bo taki ze mnie pilot że nie powłączałem różnych rzeczy ktoś mi to właśnie uświadomił
aa pewnie ciśnienie, temp itp., ale wiesz, że to nie bardzo jest realne, bo takiej ceśnie na co to?