#101 Celtic1002
A podacie ktoś adres strony?
Anna Frankowska
#102 hryniek
bezpośredni do pliku:
http://www.stefankiss.sk/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=118
#103 hryniek
A u mnie poszło elegancko, a przecież nie powinno, bo... Grzeszę przeciwko samemu WIndowsowi nie używając optymalizatorów. Wgl nowe intro zrobili.
#104 hryniek
Ej, wgl część dźwięków jest podmieniona, nie chodzi mi o mowę. CIekawi mnie czy to jest dla polskiej wersji tak, czy ogólnie.
#105 hryniek
WIecie co? Podoba mi się to, więc FSX chyba na jakiś czas w odstawkę pójdzie. Trochę to w najbliższym czasie pomęczę tak wam powiem w tajemnicy.
#106 mojsior
a podobno ma się pojawić eurofly 3 które ma mieć więcej realizumu zobejrzymy co tam z tygo wyjdzie
#107 pjetia
Dźwięki są tworzone dla polskiej wersji.
#108 mojsior
swoją drogą takie pytanie co trzeba zrobić żeby móc testować bety przyszłe bo ja eurofly 3 chciałbym testować
#109 hryniek
Na liście mailingowej być, tak to było do tej pory z testami. CHyba, że coś mylę.
#110 matius
Mi rwniez udałosię pobrać.
#111 Celtic1002
Straszna rzecz się stała. Nie pamiętam skrótów do gr i tego, co w jakiej kolejności się robiło. Jakiś poradnik gdzieś jest?
Anna Frankowska
#112 piter9521
Są poradniki na youtube. Kamil Midzio tworzy, adres to:
https://www.youtube.com/user/Midek978
#113 Celtic1002
Nie działa mi skrót ctrl plus Swhift plus S do komunikacji z wieżą.
Anna Frankowska
#114 Celtic1002
Ok, już działa. Ctrl plus sfifht plus F.
Anna Frankowska
#115 piter9521
Jak coś to możesz pisać to pomogę.
#116 Celtic1002
Spoko spoko. Thx. Tak dawno nie grałam, a widzę, że tyel rzeczy nowych doszlo, żeuuu.
Anna Frankowska
#117 piter9521
Sporo zadań przed tobą, a na którym zadaniu jesteś?
#118 hryniek
NO ja się rozbiłem, a miałem takie fajne staty, eh te neszczęsne arcade, sekundę za pźno transporder zmieniłem, bo coś mi nie dzialało, powinni plan anulować, a nie... A z resztą w rl transporder ustawiasz tylko raz.
#119 matius
Wiecie, co w tej wersji jak gram od nowa to nie wiem jak na początku wystartować. I czy tylko 100 paliwam dolecę?
#120 hryniek
tam masz chyba domyśline 380, ale... Uważałbym z tym. Ja pewnie bym dolecial, ale.. Jak nie znasz to... i z czym masz problem konkretnie?