#81 hryniek
Na listach dyskusyjnych się ciągle dyskutuje, z resztą wystarczy przeczytać historię projektu i dowiedzieć się, że to takim pełno prawnym symulatorem nie będzie. TO jest gra dla tzw. zwykłego użytkownika. Tam się musi coś ciągle dziać, a to t-cas co chwilę, a to coś, generalnie no... wszystko musi być dobrze i nie inaczej zrobione żeby polecieć, to ma się nie nudzić, bo symulatory są raczej nudne i dlatego skierowane do konkretnej grupy osób, przez dużą część lotu nic się może zupełnie nie dziać, a ponad to w pewnych momentach potrafią przytloczyć natłokiem informacji, bo tu musisz ustawić ILs, tu słuchać co kontrola mói do CIebie i odróżnić od tego co jest do innych, reagować na to co mówią do CIebie, ponad to pilnować parametrów lotu, no i jak masz na ręcznym sterowaniu radio reagować na transmisje i przelączać częstotliwości i reeagować czasem na nieprzewidziane sytuacje np. przeciągnięcie czy awarie, których może być ok 170 w niektórych samolotach od tych bardzo poważnych, do tych o minimalnym znaczeniu typu: Utrata jednego systemu hydraulicznego. Troszkę tego jest. I na pewno tematu nie wyczerpałem.
#82 mojsior
pojawiła się polska wersja eurofly, aby działała musimy pełny instalator pobrać ze strony, nie wiem bo nie sprawdzałem jeszcze jakie to spolszczenie jest.
#83 piter9521
Spolszczenie jest bardzo dobre. Sam biorę udział w jego testach.
#84 mojsior
hmmm wygląda na to że sobie nie sprawdzę próbuję trzeci raz od nowa pobierać eurofly a zamiast gry pobieram setup warzący jakieś 17 mb a gdy próbuję to zainstalować otrzymuje komunikat setup are corrupted, nie wiem o co chodzi.
#85 Celtic1002
Moja koleżanka też bierze udział w spolszczeniu. Chętnie bym sobie pobrała, skoro jest. :)
Anna Frankowska
#86 mojsior
ja tyż ale najwidoczniej jest jakiś problem narazie się poddałem spróbuje poźniej'
#88 daszekmdn
Kto stworzył to spolszczenie?
#89 mojsior
tak ze strony
#90 piter9521
Jest problem z instalatorem potwierdzam.
#91 daszekmdn
Ale kto robi to spolszczenie w ogóle?
#92 pjetia
Cześć. Moim zdaniem coś jest nietak z wersjami. Jest wersja oficjalna 2.0.12, a w centrum pobierania jest wersja 2.0.10, może chodzi o jakiś certyfikat... Ktoś ma inny system niż 10?
#93 pjetia
Co ciekawsze u niektórych ten setup idzie na win 7, u niektórych na win 7 nie idzie, a u mnie na win 10 nie idzie. No to sobie nie pogram, bo właśnie odinstalowałem całą grę i kupa!
#94 mojsior
to Znaczy kiedy dziś rano pobierałem plik pobierał się pełen instalator aż do pewnego momentu kiedy pobieranie się zerwało a potym pobierał się plik który miał jakieś17 mb a teraz gdzieś dochodzi do 70 mb, wygląda na to że instalator jest uploadowany od nowa albo coś się uszkodziło.
#95 pjetia
Generalnie wygląda na to, że instalator powinien mieć około 900 mega i dlatego wyskakują błędy. Dajcie znać, jeśli komuś uda się zainstalować. Dzięki.
#96 hryniek
aż zobaczę co Wy żeście tam wymodzili. :P
#97 pjetia
wy żeście? znaczy?
#98 pjetia
No to już wszystko jasne. Autor nie wiedzieć czemu na nowo uploaduje plik. może do wieczora skończy się wgrywać, bo jakiś dziwnie wolny ma swój serwer.
#99 hryniek
ELegancko sie pobralo, teraz juz w eleganckim kreatorku jestem i tak musialem reinstalke zrobic. I nawet jest po Polsku.
#100 hryniek
I instalator ma 785 mb gdyby ktos pytal