Ja wysłuchałam całego i muszę przyznać, że jest ciekawie. Będzie sporo do nauczenia się na nowo, ale wersja ciekawa i godna polecenia.
Nie jest awaria, po prostu muszą zrobic tak, żeby na tej samej stronie dało się sprawdzać dla trójki i dla dwójki.
Jedynie, czego jeszcze nie wiemy, to nie ma jeszcze daty premiery, eurofly 3. Hyba dowiemy się 6 lipca.
Ciekawi mnie jedna rzecz: czy z czasem będą zmienione zadania dla tych, którzy dopiero zaczynają? No bo jak taki początkujący zainstaluje sobie eurofly od zera to musi jakoś tą nową wersję ogarnąć plus uczenie się latania. A trochę tego jest do uczenia.
No wkońcu, będzie w co grać, już nikt nie będzie mówił że to arkadówka
Tych starych 90 zadań ma już nie być, mają zamiast tego być training courses, które trzeba będzie przechodzić by odblokowywać samoloty na że tak powiem własny użytek.
Nasze samoloty też mają się z używać, więc czasami będziemy potrzebować wyciągarki by nas wyprowadzono z hangaru, ale to przez radyjko będziemy zgłaszać zapotrzebowanie.
Ja też nie mogę się doczekać.
I nawet wysłuchałem całą prezentację i uważam, że jest to nawet bardzo ciekawe.
I nawet wysłuchałem całą prezentację i uważam, że jest to nawet bardzo ciekawe.
Trochę arkadówki, bo mimo wszystko wiatr nadal nie jest brany pod uwagę przy ustawianiu ciągu ani zniżanie też nie zwiększa prędkości, a powinno.
Przecież to dopiero nowa wersja, nawet nie ma jeszcze oficjalnego otwarcia. Podejrzewam, że napewno potem stopniowo będą ulepszenia czy nowe rzeczy. jak to się mówi - nie odrazu Kraków zbudowano.
ja próbowałem kiedyś pada od xboxa podłączyc pod dwójkę ale jakoś mi to nie działałow nie wykrywał pada wcale
Bo trzeba ten controller jakiś ściągnąć najpierw
@iwkan nie, nie zrobią, ja się o to od 7 lat doprosić nie mogę.
@iwkan nie, nie zrobią, ja się o to od 7 lat doprosić nie mogę.