Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 50 / 87 Next

iwkan

#981 ·

Ja wysłuchałam całego i muszę przyznać, że jest ciekawie. Będzie sporo do nauczenia się na nowo, ale wersja ciekawa i godna polecenia.
Слава Україні! Sława Ukraini!

krzykacz

#982 ·

a co bendzie z dwujką? bo hyba awarrja serwera jest

zywek

#983 ·

Nie jest awaria, po prostu muszą zrobic tak, żeby na tej samej stronie dało się sprawdzać dla trójki i dla dwójki.

krzykacz

#984 ·

obeejrzałem prawie całą przentacje fajne to jest

zegarmistrz

#985 ·

Jedynie, czego jeszcze nie wiemy, to nie ma jeszcze daty premiery, eurofly 3. Hyba dowiemy się 6 lipca.

matius

#986 ·

Będzie co grać. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

iwkan

#987 ·

Ciekawi mnie jedna rzecz: czy z czasem będą zmienione zadania dla tych, którzy dopiero zaczynają? No bo jak taki początkujący zainstaluje sobie eurofly od zera to musi jakoś tą nową wersję ogarnąć plus uczenie się latania. A trochę tego jest do uczenia.

zegarmistrz

#988 ·

No wkońcu, będzie w co grać, już nikt nie będzie mówił że to arkadówka

mara

#989 ·

Tych starych 90 zadań ma już nie być, mają zamiast tego być training courses, które trzeba będzie przechodzić by odblokowywać samoloty na że tak powiem własny użytek.
Wolę ciebie wolność!

zegarmistrz

#990 ·

Nasze samoloty też mają się z używać, więc czasami będziemy potrzebować wyciągarki by nas wyprowadzono z hangaru, ale to przez radyjko będziemy zgłaszać zapotrzebowanie.

Kosa12

#991 ·

Ja też nie mogę się doczekać.
I nawet wysłuchałem całą prezentację i uważam, że jest to nawet bardzo ciekawe.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

zywek

#992 ·

Trochę arkadówki, bo mimo wszystko wiatr nadal nie jest brany pod uwagę przy ustawianiu ciągu ani zniżanie też nie zwiększa prędkości, a powinno.

AXM04

#993 ·

Z ciekawości, prubował ktoś podpiąć joisticka lub / i przepustnicę i używać w eurofly?
"Dies irae, dies illa,..."

iwkan

#994 ·

Przecież to dopiero nowa wersja, nawet nie ma jeszcze oficjalnego otwarcia. Podejrzewam, że napewno potem stopniowo będą ulepszenia czy nowe rzeczy. jak to się mówi - nie odrazu Kraków zbudowano.

AXM04

#995 ·

Chodziło mi raczej o dwójkę jeszcze, xD
"Dies irae, dies illa,..."

mojsior

#996 ·

ja próbowałem kiedyś pada od xboxa podłączyc pod dwójkę ale jakoś mi to nie działałow nie wykrywał pada wcale

zywek

#997 ·

Bo trzeba ten controller jakiś ściągnąć najpierw
@iwkan nie, nie zrobią, ja się o to od 7 lat doprosić nie mogę.

iwkan

#998 ·

A dlaczego? Jak oni to argumentują?

zywek

#999 ·

W sumie to nawet nie pamiętam.

zywek

#1000 ·

Dobrze że i tak wprowadzili tą moc silnikóœ, bo już to jest bliższe realizmowi, ale jednak wolniejsze nabieranie prędkości w trakcie wznoszenia i samoistne przyspieszanie podczas opadania to jakaś tam podstawa jest.
Poprzednia 50 / 87 Next