Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 49 / 87 Next

matius

#961 ·

Edited
Dokładnie tak. xd I z BK3 było podobnie, było po japońsku, a prawie kaszdy grał!
-- (mojsior):
nio to że ja słowacki ogarniam tak piąte przez diesiąte to se już pogram.
Oj nigdy nie zapomne tego, kiedy to ja we własnej osobie umieściłem wpis na forum audiogames.net wpis o grze eurofly jeszcze po słowacku hmm i co ciekawe ludzie grali, więc pewnie i tak wszyscy się dorwią do tej słowackiej wersji, bo kto by czekał.

--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

zywek

#962 ·

O ile się będzie dało zassać. Może roześle to jakoś inaczej, że dopiero inter będziesz mógł ściągać. Ja pamiętam, że myśmy z Krzyśkiem przelatali kilkaset godzin zanim Angielskie tłumaczenie wyszło czegokolwiek.

zegarmistrz

#963 ·

Podcast będzie 2 lipca. ale jak releaska, to można sobie pograć po słowacku, bo to nie ma problemu.

zywek

#964 ·

Ja wiem, sam przecież tak grałem.

iwkan

#965 ·

Ja grałam na słowackiej wersji aż do momentu kiedy powstała polska wersja. Dla mnie to żaden problem.. Zresztą nawet mam po jednej wieży i po jednej stewardesie prawie z każdego kraju. Tak samo z groundami. A więc mam obsadę międzynarodową :D
Слава Україні! Sława Ukraini!

krzykacz

#966 ·

ja ruwnierz w dwujke grałem po słowacku i było nieźle

zegarmistrz

#967 ·

Słowacka jest piękna,
No co, zastawene rietadlo, nie brzmi pięknie?

iwkan

#968 ·

Ja ją też lubię. A swoją drogą ciekawa jestem, czy kiedyś będzie ukraińska wersja. Chętnie bym potestowała, jakby była.

matius

#970 ·

Cześć,
Prubuje zrobić zadanie 8.5. Jednak w opisie jest inny porządek mędylondowań, niż w planie pod shift a. Jak je poprawnie wykonać?
Według shift a, najpierw trzeba polecieć do peru. Jednak jak tam byłem i leciałem do drugiego miejsca, to mnie zestrzelili i wszystko od nowa, a nie od ostatniego lotniska.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

mara

#971 ·

Jeśli zestrzelili, to musiałeś gdzieś zapomnieć się zidentyfikować gdy wlatywałeś na granicę.
Btw też nielubię tych ostatnich zadań w południowej Ameryce bo właśnie często trzeba wracać.
Na szczęście zbliżasz się ku ich końcowi, tyle ci mogę powiedzieć bez spoilerowania.
Wolę ciebie wolność!

matius

#973 ·

Tak, u mnie też tak jest.

iwkan

#974 ·

Słuchajcie, już jest dostępna na słowackiej stroniedemonstracja wersji eurofly 3. czy ktoś ma linka do tej słowackiej strony, bo dostałam e-mail, że ta wersja już jest.

krzykacz

#975 ·

dziwne co sie dzieje zrezygnowwałem z lotu przez to

krzykacz

#976 ·

i pokazuje mi rze samoloty certyfikatuw niemają

matius

#977 ·

Edited
Tu podaję link do prezentacji po słowacku:
https://youtu.be/jY9I7awZ8kA
A tu link do strony:
https://eurofly.stefankiss.sk/

zywek

#978 ·

Ciekawe jak i skąd będzie się dało tą slowacką instalkę pobrać, bo coś pisali, że jak jesteś Nieczechem i Niesłowakiem to że musisz czekać.

matius

#979 ·

Tak właśnie piszą na stronie.

zywek

#980 ·

Ej, słuchajcie, zapowiada to się na razie naprawdę przyzwoicie. Jeszcze nie doszedłęm do momentu kiedy startuje, dopieor prosił o paliwo, ale naprawdę się interesującej niż EF2 zapowiada.
Previous 49 / 87 Next