Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 48 / 87 Next

krzykacz

#941 ·

witam kilka dni temu zauwarzyłem rze w paczce afrykańskiej jest kilka takih samyh numeruw zadań naprzykład 34 jest kilka numeruw czy wy macie tak samo?

krzykacz

#942 ·

robie paczke hristmas experience 2022 i samoloty jakie są wybierane na misje dalekiego zasiengu nie mają sensu

krzykacz

#943 ·

zdarzyło mi sie coś dziwnego leciałem z bratysławy do honolulu byłem nad oceanem arktycznym powiedziało mi poza mapą potem euro fly brak odpowiedzi i mi gre sypneło a leciałem jak auto pilot prowadził

mara

#944 ·

Znam ten bug gry, tego zadania nie da się przejść w normalny sposób z powodu tego buga.
1. Musiałbym ci dać zcheatowane samoloty, które np. potrafią nawet przelecieć ponad 65000 km.
2. Jako że były postoje w tym zadaniu, z tego, co pamiętam, mógłbyś po prostu dać ctrl+a i wybrać taki zcheatowany samolot.
3. Po starcie możesz lecieć na autonawigacji czy autopilocie, jednak musisz sprawdzać liczbę pod K co jakiś czas.
4. Jeśli ta liczba będzie 65 lub więcej, musisz wyłączyć autonawigowanie i skierować się na wschód.
5. Prawdopodobnie w końcu wlecisz do Ruskich. Ustaw kurs na lotnisko np. Mirny i wylądój tam.
6. Teraz możesz przy pomocy ctrl+a zmienić z powrotem samolot i dokończyć misję.
Wolę ciebie wolność!

krzykacz

#945 ·

ok wczoraj poleciałem do safrancisko a dzisiaj na hawaje i trohe mnie irytuje misja 01 w afryce zamiast lecieć 2600 km do maroka z bratysławy to z miendzy londowaniami i zaliczaniem punktuw lot sie wydłurza do ponad 7000

krzykacz

#946 ·

witam dowiedziałem sie kilka dni temu rze mimo rze bendzie eurofly 3 nadal bendzie aktywna wersja 2 czy ktoś coś wie otym?

mara

#947 ·

To ma być alternatywa, jeśli eurofly 3 będzie za skomplikowane dla kogoś.
Wolę ciebie wolność!

krzykacz

#948 ·

o to fajnie cieszy mnie to ja napewno z dwujki nie zrezygnuje

iwkan

#949 ·

A ja czekam na trójkę i chciałam się zapytać czy wiadomo, kiedy będzie trójka?
Слава Україні! Sława Ukraini!

mojsior

#950 ·

Ja słyszałem że początkiem lipca coś ma być, tylko nie wiem czy to będzie jakieś demo w postaciu pliku audio, czy to będzie coś gotowego do pogrania.

krzykacz

#951 ·

aja miałem dzisiaj baga jak wpisałem prendkość 90 nagodzine to najpierw samolot rospenddził sie do 87 na godzine potem zwolnił do zera i terz przyśpieszył do 900 nagodzine dobrze rze nie certyfikowany samolot miałem

daszekmdn

#952 ·

Ty jako jedyny masz wciąż jakieś dziwne błędy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

mojsior

#953 ·

bo krzykacz musi mieć o czym krzyczeć a bugi są ku temu najlepszą okazją

mara

#954 ·

02.07 ma być pierwsza audio demonstracja gry po słowacku.
Też czekam na trujkę bo wydaje mi się, że będzie w prawdzie skomplikowana, ale jednocześnie o wiele lepsza.
Wolę ciebie wolność!

krzykacz

#955 ·

hehe no takie jazdy sie wyrabiają awy jeszcze w dwujke gracie?

iwkan

#956 ·

Gramy bo puki co trujki jeszcze nie ma.
Слава Україні! Sława Ukraini!

bobo22

#958 ·

Nie mogę dostać się do paczek zadań.
Co mogę zrobić?
Sam tupy jest zajebistym człowiekiem

zywek

#959 ·

Będzie podcast jakiś po słowackiemu ponoć na początku lipca a potem jakaś releaska dla słowaków, potem następne dla inter.

mojsior

#960 ·

nio to że ja słowacki ogarniam tak piąte przez diesiąte to se już pogram.
Oj nigdy nie zapomne tego, kiedy to ja we własnej osobie umieściłem wpis na forum audiogames.net wpis o grze eurofly jeszcze po słowacku hmm i co ciekawe ludzie grali, więc pewnie i tak wszyscy się dorwią do tej słowackiej wersji, bo kto by czekał.
Previous 48 / 87 Next