Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 47 / 87 Next

iwkan

#921 ·

Może oni tam coś jeszcze dodali. Albo sprawdżź ustawienia czy ta opcja ci się nie odznaczyła.
Слава Україні! Sława Ukraini!

krzykacz

#922 ·

sprawdziłem właśnie sie nie odznaczyła dziwne troszke ale cusz eurofly ma takie odpały

krzykacz

#923 ·

kolejny problem wieńkszość paczek mi nawaliło niema treści zadań coś jest nietak

krzykacz

#924 ·

wywaliło mi treści zadań z dwuh paczek afrykańskiej i hristmas experience hodzi o tą paczke gdzie jest 6 zadań

krzykacz

#925 ·

i coś wolno mi sie ładuje gra niemam pojeńcia cojest grane

iwkan

#926 ·

Ostatnio mi się coś aktualizowało, więc może chwilę trzeba poczekać.

zywek

#927 ·

No bo oni nad trójką teraz pracują i dostosowują pod trójkę te rzeczy któe sa teraz.

iwkan

#928 ·

A czy wiadomo kiedy będzie trójka?

krzykacz

#929 ·

niestety niewiem ale stego co sie dowiedziałem to goronco bendzie w sensiee trudno i to bardzo

mojsior

#930 ·

dobre wieści.
Euro fly 3 jest już w zamkniętych fazach beta.
Co oznacza, ze już niedlugo dostaniemy to na co czekamy

zywek

#931 ·

Skąd Ty towiesz i kto jest w betatesterach? Pewnie jak zwykle ludze, którzy na nczym się nie znają.

mojsior

#932 ·

od picioka który informacje podał w tyfloprzeglądzie a tą informacje piciok ma z jakieś dyskusji czeskiej czy tam słowackiej na clubhouse

mojsior

#933 ·

z tego co wiem, to przynajmniej jak wychodziła dwójka to testowały osoby, które tłumaczyły eurofly.
Sądze, że tak jest, ale skoro ty się znasz dobrze na wszystkim, to myślę że możesz napisać do pana stefana kissa, myślę, że przyjmie cię z otwartymi ramionami żywku.

zywek

#934 ·

Nie znasz się dobrze na wszystkim, tylko jak to testowały osoby, które nigdy na żadnym symulatorze nie latały, nigdy nawet nie interesowało ich, co jaki przyżąd w samolocie w ogóle robi i potem mówią, że o, fajnie, że pseudo tcas informuje ich co 15 sekund, że trzeba się zniżać, chociaż zniżać się nie da itd.

mojsior

#935 ·

tylko z tego co mi wiadomo eurfly nie miał być profesjonalnym symulatorem lotu, to miał być atlas geograficzny, który później dostał funkcje latania samolotami.
Więc założenie tego eurofly jest zupełnie inne.
Tu chodzi bardziej o takie arcade, że można się pobawić w pilota i jakoś tam polatać samolotami.
Podejrzewam, że gdyby pan kiss chciał zrobić profesjonalny i realistyczny symulator jak prepar 3d czy microsoft flight simulator, to na pewno nie był by darmowy.
Nie sądzę, by się dało dla osób niewidomych w pełni zrobić takowy symulator lotu.
Ja eurofly traktuję jak taką przyjemną gierkę, która ma być dla mnie atlasem geograficznym podanym w formie niby symulatora lotu.
Więc trudno oczekiwać by testowały to osoby, które się znają na aviacji, przedewszytkim takie osoby nie sięgną po eurofly.

krzykacz

#936 ·

ajamam problem mimo rze mam zaznaczone ukrywanie paczek zadań po ukończeniu to sie kolejna pojawiła oprucz azji argentyńska niewiem cojest grane

iwkan

#937 ·

może to jest jakaś nowa?

krzykacz

#938 ·

niestety nie to są te same paczki i wypierdaczyło mi zadania z afryki

iwkan

#939 ·

Nie wiem czemu jest ten problem, bo u mnie jest wszystko w porządku. A czy instalowałeś ponownie eurofly? Bo jeśli tak, ton się powinien po jakimś czasie zaktualizować do najnowszej wersji. Musisz naturalnie po ponownej instalacji wszystko akceptować i powinno chyba wszystko się przywrócić. A potem to pozostaje czekać na trójkę.

krzykacz

#940 ·

kilka tygodni temu mi sie zaktualizowała naprawde niewiem cojest grane i w paczce hristmas experience nie czyta zadań ale to mały kłopot
Previous 47 / 87 Next