a czemu samooloty w dwujce nadal nie mają certyfikatuw i pokazuje tylko ostattnie loty a w aktualnyh pokazuje rze niema samolotuw w powietrzu wczoraaj to wyprubowałem
Mi pokazuje na radarze graczy, ale nadal samoloty nie mają certyfikatu.
Spokojnie, ale jak strona zostanie przebyudowana to będzie gites.
Spokojnie, ale jak strona zostanie przebyudowana to będzie gites.
Słuchajcie, mam pytanie: w czasie tej prezentacji eurofly 3 była mowa, że będzie dyskusja narazie po słowacku lub czesku na temat tej najnowszej wersji eurofly 3? Czy może ktoś, kto zna słowacki lub czeski brał w niej udział i mógłby się podzielić, jeśli była tam mowa o czymś ważnym na temat tej wersji?
Ten moment, gdy próbuję lecieć i nie mogę, bo znowu nie pamietam kolejności. Zdecydowanie za rzadko gram. :D
Ktoś jest chętny pomóc mi z Eurofly? :)
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
ja narazie nie latam bo samoloty nadal certyfikatuw nie mają i oprucz pisania wiadomości nic nie działa
Ktoś mi przypomnieć może, jak się trafiało na odpowiedni pas, bo nie pamiętam, a pierwsze sześć lotów udało mi sięprzelecieć.
witam samoloty mają w eurofly 2 certyfikaty ale gościu usuną wszystkiee samoloty z lotnisk kture stacionowały i wszystkie samoloty ze stronny innternetowej
Strona jest nadal przygotowana do Eurofly 3 i dlatego już niektóre funkcje zostały przywrucone do gry.
I nI narazie trzeba czekać na nową wersję gry.
I nI narazie trzeba czekać na nową wersję gry.
Witajcie. Mam problem z jednym z zadań w eurofly i nie potrafię go rozwiązać. Lecę z lotniska Fuket w Tajlandii do Singapuru. Ale nie mogę wlatywać na terytorium Malezji. Czy ktoś to już przechodził i czy mogę prosić o pomoc jak to przejść.
To są jeszcze raczej zadania główne.
@1013 A jak mijałaś granice do tej pory? Bo to daleko nie pierwsze takie zadanie, więc podejrzewam że twoja metoda nie zawsze zadziała albo zaczęłaś coś źle robić.
@1013 A jak mijałaś granice do tej pory? Bo to daleko nie pierwsze takie zadanie, więc podejrzewam że twoja metoda nie zawsze zadziała albo zaczęłaś coś źle robić.
W takim razie przeszłaś już wiele zadań tego typu a nawet trudniejszych.
W takim razie napisz, jak do tej pory mijałaś granice, bo prawdopodobnie robiłaś to nie do końca dobrze, lecz udawało ci się przechodzić misje na farcie.
W takim razie napisz, jak do tej pory mijałaś granice, bo prawdopodobnie robiłaś to nie do końca dobrze, lecz udawało ci się przechodzić misje na farcie.
Ja zawsze leciałem bokiem do kraju który mam minać i jak np. były jakieś wyspy tego kraju to się przeciskałem między.