Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 51 / 87 Next

krzykacz

#1001 ·

a czemu samooloty w dwujce nadal nie mają certyfikatuw i pokazuje tylko ostattnie loty a w aktualnyh pokazuje rze niema samolotuw w powietrzu wczoraaj to wyprubowałem

zywek

#1002 ·

Edited
Bo jeszcze nie ogarnęli witryny i całej reszty.

Kosa12

#1003 ·

Mi pokazuje na radarze graczy, ale nadal samoloty nie mają certyfikatu.
Spokojnie, ale jak strona zostanie przebyudowana to będzie gites.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

iwkan

#1004 ·

Słuchajcie, mam pytanie: w czasie tej prezentacji eurofly 3 była mowa, że będzie dyskusja narazie po słowacku lub czesku na temat tej najnowszej wersji eurofly 3? Czy może ktoś, kto zna słowacki lub czeski brał w niej udział i mógłby się podzielić, jeśli była tam mowa o czymś ważnym na temat tej wersji?
Слава Україні! Sława Ukraini!

zywek

#1005 ·

Stąd to chyba tylko Zvonimir był.

Celtic1002

#1006 ·

Ten moment, gdy próbuję lecieć i nie mogę, bo znowu nie pamietam kolejności. Zdecydowanie za rzadko gram. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Celtic1002

#1007 ·

Ktoś jest chętny pomóc mi z Eurofly? :)
Z góry dzięki.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

krzykacz

#1008 ·

ja narazie nie latam bo samoloty nadal certyfikatuw nie mają i oprucz pisania wiadomości nic nie działa

iwkan

#1009 ·

Jak to nie działa wszystko działa. Ja normalnie latam bez problemów.

Celtic1002

#1010 ·

Ktoś mi przypomnieć może, jak się trafiało na odpowiedni pas, bo nie pamiętam, a pierwsze sześć lotów udało mi sięprzelecieć.

Anna Frankowska

krzykacz

#1011 ·

witam samoloty mają w eurofly 2 certyfikaty ale gościu usuną wszystkiee samoloty z lotnisk kture stacionowały i wszystkie samoloty ze stronny innternetowej

Kosa12

#1012 ·

Strona jest nadal przygotowana do Eurofly 3 i dlatego już niektóre funkcje zostały przywrucone do gry.
I nI narazie trzeba czekać na nową wersję gry.

iwkan

#1013 ·

Witajcie. Mam problem z jednym z zadań w eurofly i nie potrafię go rozwiązać. Lecę z lotniska Fuket w Tajlandii do Singapuru. Ale nie mogę wlatywać na terytorium Malezji. Czy ktoś to już przechodził i czy mogę prosić o pomoc jak to przejść.

Kosa12

#1014 ·

Co to jest za paczka?

mara

#1015 ·

To są jeszcze raczej zadania główne.

@1013 A jak mijałaś granice do tej pory? Bo to daleko nie pierwsze takie zadanie, więc podejrzewam że twoja metoda nie zawsze zadziała albo zaczęłaś coś źle robić.
Wolę ciebie wolność!

iwkan

#1016 ·

Nie, to jest zadanie 12 w paczce island of the world

iwkan

#1017 ·

W tej paczce jest 75 zadań i to są zadania z certyfikatem.

mara

#1018 ·

W takim razie przeszłaś już wiele zadań tego typu a nawet trudniejszych.
W takim razie napisz, jak do tej pory mijałaś granice, bo prawdopodobnie robiłaś to nie do końca dobrze, lecz udawało ci się przechodzić misje na farcie.
Wolę ciebie wolność!

zywek

#1019 ·

Ja zawsze leciałem bokiem do kraju który mam minać i jak np. były jakieś wyspy tego kraju to się przeciskałem między.

iwkan

#1020 ·

starałam się znaleść miejsce, gdzie bym się mogła przecisnąć, ale tam nie jest tak prosto bo w jednym miejscu byłam już blisko a jednak zachaczyłam o Malezję
Previous 51 / 87 Next