#601 tajan1991
no znalazłem już sposób na tą nieszczęsną sacharę.
#602 general39
mam pytanie co zrobić by eurofly jak odpale gre żeby nie powtarzał 2 razy tej samej kfesti np certyfikat certyfikat?
#603 tajan1991
ja mam inne spostrzeżenie, autopilot nie działa tak jak powinien, teoretycznie powinien omijać buże?
Nie robi tego, specjalnie sprawdziłem i skończyło się to rozbiciem.
#604 general39
to odznacz sobie burze
#605 tajan1991
no wiem chodzi o to że specjalnie ją zaznaczyłem żeby to zweryfikować przed lotem specjalnie patrzyłem na readme i jak byk jest że powinny mijać. Specjalnie siedziałem z założonymi rękami i czekałem, no i nic. Rozbił się. To trzeba by zgłosić.
#606 general39
kiedyś autopilot omijał burze a co z moim pytaniem czy da siee coś zrobić by gadacz niepowrtarzzał 2 razy tej samej sekfencji?
#607 tajan1991
nie słyszałem o sposobie na to, irytuje to trochę ale nie mogę znaleźć odpowiedniego ustawienia w opcjach a i w readme nie ma wzmianki o tym.
#608 pjetia
A możecie dokładniej to powtarzanie opisac? Teraz nie ma co zgłaszać, bo i tak stefan z tym nic nie zrobi. Taka jest smutna prawda.
#609 tajan1991
mnie to tak nie irytuje jak generała, po prostu karzdą kwestię np z specyfikacji lotu pod ctrl enter powtaża np. certyfikat certyfikat, jak sobie uruchomisz i posłuchasz to zobaczysz o czym mówimy, ale mówię nie jest to jakieś bardzo ważne, są sprawy ważniejsze.
#610 pjetia
Aaa! Rozumiem. To jest właśnie różnie. Też na to zwróciłem uwagę, ale u mnie nie ma tego w każdej misji. No ale tak jak mówię, nie ma sensu zgłaszanie tego, choć ja to poruszę tam, gdzie trzeba i jak będę miał jakąś odpowiedź, dam tu znać.
Rozumiem.Aaa!
#611 tajan1991
no mnie bardziej obecnie zastanawia ten autopilot, jak bym mugł sobie wypadki resetować żeby mi się nie liczyły w statystyce to bym się temu bardziej przyjżał
#612 general39
amnie pietia zastanaawia czy sztefan da certyfikat na samolot nadzwienkowy tupolew 144
#613 pjetia
Nie mam zielonego pojęcia, co robi sztefan i dlaczego tak powoli. Oficjalny komunikat, który jest nieoficjalny :) głosi, że eurofly 3 zostanie wydany w pierwszej połowie 2020 roku. Mhm, a kaktus mi korzenie zapuszcza na dłoni
#614 general39
morze dobrzze że tak puźno zdąąrze głuwnomfabułezrobić
#615 nuno69
No nie wiecie co się dzieje tam za kurtyną, i co Stefan zamierza zrobić. Dołóżcie jeszcze do tego fakt, że ma on swoje życie i swoje sprawy, jest księdzem czy jak to tam się w protestantyźmie nazywa to też cóż... trzeba czekać.
Mimo, że to nie mój gatunek gry to trzymam mocno kciuki za jej rozwój.
#616 general39
wiecie co by byłofajne? to by wszystkie samoloty niewaażne od kategori miały auto pilota np taki convair cv 580 ma autopilota
#617 Irniss Archived
za łatwo bybylo
#618 tajan1991
no też to zauważyłem, wiele z samolotów które są jako dwójki są nie realnie zrobione właśnie z powodu tego że tak na prawdę to one są bardziej zaawansowane.
#619 pjetia
Ja napiszę tak: Swoje życie każdy ma. Gra jest free, więc faktycznie, nie ma co jakoś za bardzo psioczyć, ale dlaczego jest tak prawie zawsze, że najpierw wychodzą gry audio, które mają ogromny potencjał, a potem to zostaje albo spowolnione do jakichś ślimaczych temp, albo kompletnie zarzucone? Weźmy serce zimy, które miało ogromny potencjał. Eurofly ma niesamowite możliwości, a jakoś mam wrażenie, że nie dość, że wersja druga mogłaby być którąś bet, bo trudno nazwać to wersją stabilną, to nie jest rozwijana już w takim tempie jak była. Prywatne życie prywatnym życiem. Ma je każdy z nas.
#620 general39
samoloty śmigłowe mają aito pilota myślicie żee w realu prawdziwy pilot bendzie leciał ponad 4000 kilometrów?