#581 pjetia
Poważnie?!!!
Mogę na prv coś spytać?
#582 tajan1991
posłałem ci odpowiedź
#583 pjetia
Widziałem, dzięki
#584 general39
a czy coś sie dzieje z nowom wersjom? i czy wiadomo wstempnie co w niej bendzie jeśli to nie tajemnica?
#585 general39
prosze o szybkom oodpowieć mam problem z jednym profilem rzeby sie nie rozbić wyłączył\em kompa awaryjnie i jak odpaliłem gre to kazali mi sie zarejestrować i gra sie uruhomiła odpocządku jak to odzyskać?
#586 tajan1991
co to za pomysł z wyłączeniem kompa awaryjnym z powodu rozbicia?
Wyłączasz grę po prostu.
#587 general39
nieda sie a teraz bende musiał grać odnowa czy da sie jakoś odzyskać tamte dane?
#588 tajan1991
jeśli nie skopiowałeś sobie profilu to raczej nie da się, tak myślę.
#589 pjetia
Z nową wersją obecnie jest przestój. Nie mam pojęcia, kiedy ruszy, bo Stefan średnio się odzywa.
#590 general39
pietia czy jest morzliwe odzyskanie danych z starego profilu jak sie niemaa kopi?
#591 Kosa12
Nie
#592 general39
noto trudno
#593 tajan1991
wspułczuję :-)
#594 general39
dzienki
#595 tajan1991
no ja sobie na bierząco kopiuję i profil i historię.
#596 pjetia
Ktoś mnie uprzedził, ale faktycznie nie ma możliwości odzyskania danych. Słuchajcie! Nikt nie powiedział, że ta gra jest szczytem gry i symulatora. Między nami mówiąc, to to powinna być któraś beta, a nie stabilna 2.0
#597 tajan1991
dla mnie ciągle zagatką jest lista samolotów na stronie stefana której nie ma ani w folderku ani w dodatkach nawet.
Jeśli samoloty nie są certyfikowane to co robią na jego stronie?
#598 pjetia
Jak będę coś wiedział, dam znać. Pytanie poszło na grupę betatesterów
#599 tajan1991
ok. spoko :-) samoloty pobrałem znalazłem stronkę ale ciekawe że przy niektórych jest potpisane certyfikat a przy niektórych nie, za to wszystkie są na stronie. chyba że to jakaś weryfikacja?
#600 tajan1991
kurcze jak minąć sacharę by dostać się do mauretanii?
próbuję już po raz czwarty i ciągle mi wchodzi w paradę, londem nie mogę jej pominąć i morzem też nie, próbowałem przepłynąć kanaryjskim do północnego atlantyku bo mauretania graniczy z nim ale no nic z tego.