noto mam ją ustawionom a na euro fly ten edrz dalej sie pojawia
ja tam sobie to microsoftowe cudo wywaliłem no i nie korzystam z dziesiątki.
ale miałem też dziesiątke i nie było problemu.
ale miałem też dziesiątke i nie było problemu.
Dziwne, Edge już nie powinna się odpalać. Może czegoś nie zatwierdziłeś.
bardzo dziwna rzecz, od jakiegoś momentu nie dostaję komunikatów radiowych mimo ustawionego odpowiednio kanału radiowego a moja pozycja na planie lotów się nie zmienia, jestem nad hiszpanią lecę z niemiec do aten i od francji cisza na radiu i na planie jestem nad francją, a nie chcę londować bo nie wiem czy został bym odpowiednio sprowadzony na ziemię, czy bespiecznie będzie w locie do aten i czy zadanie zostanie zaliczone w takim wypadku?
no dobra a czy jeśli w takim stanie rzeczy dolecę do celu to nie będzie kłopotów? jestem ciekaw czy to jakieś jego aktualizowanie nawaliło czy co?
Mogę tylko dodać że dołożyłem mu punkt do madrytu dalej żeby ominąć zabronione państwa.
Mogę tylko dodać że dołożyłem mu punkt do madrytu dalej żeby ominąć zabronione państwa.
w jakich wypadkach mogę sobie wykożystywać maksymalną wysokość samolotu?
Ja nad morzami sobie pozwalam na coś takiego kiedy jestem po za odbiorem, np. na 13000 chyba nic mi nie grozi.
Ja nad morzami sobie pozwalam na coś takiego kiedy jestem po za odbiorem, np. na 13000 chyba nic mi nie grozi.
Pragnę obalić mit o tym, że nie ma betatesterów. Są, ale to tym razem ścisłe grono wybrane przez autora gry.
powiem tak, przez długi czas u mnie w symulatorze było tak samo, ale to hamuje postęp. To błąd.
myśmy po prostu ustalili wytyczne testowania, normy, zadania które musi spełnić kandydat na beta czy potem dewsa. I od tej pory od otwartości wychodzi więcej, pojawia się więcej ludzi którzy mogą coś wnieść dobrego. Osobiście jestem deweloperem już od gdzieś dwuch lat i sporo wprowadziłem do symulatora mimo że jestem niewidomy. Dla tego uważam że Stefan robi wielki błąd zacieśniając grono tych którzy mogą mu pomuc. Błąd powtarzam.
Nie mnie to oceniać ani Tobie mimo, że jesteś deweloperem. Stefan ma jakieś powody, których nie znamy.
mówię o tym bo wiem na czym polega administrowanie forami takimi. No tylko może też to że nasz symulator zrzesza większą liczbę ludzi. A no i ocenia się aktywność na rzecz symulatora,