#561 general39
noto mam ją ustawionom a na euro fly ten edrz dalej sie pojawia
#562 tajan1991
ja tam sobie to microsoftowe cudo wywaliłem no i nie korzystam z dziesiątki.
ale miałem też dziesiątke i nie było problemu.
#563 fantasma467
Dziwne, Edge już nie powinna się odpalać. Może czegoś nie zatwierdziłeś.
#564 tajan1991
bardzo dziwna rzecz, od jakiegoś momentu nie dostaję komunikatów radiowych mimo ustawionego odpowiednio kanału radiowego a moja pozycja na planie lotów się nie zmienia, jestem nad hiszpanią lecę z niemiec do aten i od francji cisza na radiu i na planie jestem nad francją, a nie chcę londować bo nie wiem czy został bym odpowiednio sprowadzony na ziemię, czy bespiecznie będzie w locie do aten i czy zadanie zostanie zaliczone w takim wypadku?
#565 matius
Tam gdzie wylądujesz, tam gra zapamięta i zadanie będzie kontynułowane.
#566 tajan1991
no dobra a czy jeśli w takim stanie rzeczy dolecę do celu to nie będzie kłopotów? jestem ciekaw czy to jakieś jego aktualizowanie nawaliło czy co?
Mogę tylko dodać że dołożyłem mu punkt do madrytu dalej żeby ominąć zabronione państwa.
#567 tajan1991
w jakich wypadkach mogę sobie wykożystywać maksymalną wysokość samolotu?
Ja nad morzami sobie pozwalam na coś takiego kiedy jestem po za odbiorem, np. na 13000 chyba nic mi nie grozi.
#568 general39
ja latam konkordeem na 18300 bo inaczej bym nnie przeleciał
#569 tajan1991
no ja na trujki na razie jestem za cieńki w uszach mam dopiero asystenta
#570 general39
morze mi ktoś wyjaśśnić mam niby stopień inspektora a na stronie mam nauczyciela?
#571 tajan1991
do czego w praktyce tutaj służy intercom? Ten pod f11?
#572 general39
niewiem bo nieumiem z niego korzystać
#573 matius
Raczej nic.
#574 pjetia
Pragnę obalić mit o tym, że nie ma betatesterów. Są, ale to tym razem ścisłe grono wybrane przez autora gry.
#575 tajan1991
powiem tak, przez długi czas u mnie w symulatorze było tak samo, ale to hamuje postęp. To błąd.
#576 tajan1991
myśmy po prostu ustalili wytyczne testowania, normy, zadania które musi spełnić kandydat na beta czy potem dewsa. I od tej pory od otwartości wychodzi więcej, pojawia się więcej ludzi którzy mogą coś wnieść dobrego. Osobiście jestem deweloperem już od gdzieś dwuch lat i sporo wprowadziłem do symulatora mimo że jestem niewidomy. Dla tego uważam że Stefan robi wielki błąd zacieśniając grono tych którzy mogą mu pomuc. Błąd powtarzam.
#577 pjetia
Nie mnie to oceniać ani Tobie mimo, że jesteś deweloperem. Stefan ma jakieś powody, których nie znamy.
#578 tajan1991
mówię o tym bo wiem na czym polega administrowanie forami takimi. No tylko może też to że nasz symulator zrzesza większą liczbę ludzi. A no i ocenia się aktywność na rzecz symulatora,
#579 pjetia
A jaki to masz symulator jeśli to nie tajemnica?