control h
ja tak mam mam kkarte dzwienkowom bo wejście w kompie mi nawaliło i tak pare razy już było dzisiaj też
no to sytuacja jest inna, to też zależy w takim wypadku od sterowników twojej karty, w samym programie zdaje się nie ma ustawień dotyczących wyjścia audio. Ja bym się kartą zajął, bo sam też urzywam karty a dokładnie RME babyface pro
czy czasem nie masz kłopotów w innych sytuacjach z dźwiękiem?
Np. z gadaczem albo szatkowaniem dźwięku po uśpieniu i wybudzeniu kompa?
Ja bym sprawdził aktualizację sterowników karty.
Np. z gadaczem albo szatkowaniem dźwięku po uśpieniu i wybudzeniu kompa?
Ja bym sprawdził aktualizację sterowników karty.
Chłopie. To na ptoka ty to odłączasz w trakcie lotu?
Nazwę karty dźwiękowej sprawdzasz w panelu sterowania.
Nazwę karty dźwiękowej sprawdzasz w panelu sterowania.
no odłanczałem karte by pograć na głośnikach leć czasem sobie 8 godzin to zobaczysz
No to logiczne, że przy zmianie karty niektóre aplikacje z automatu nie przekierują się na inną kartę dźwiekową w trakcie działania.
no to zdecyduj się co wolisz, albo jak już coś podłączaj sobie głośniki do interface i wtedy sobie zamieniaj.
o ile mówisz o głośnikach zewnętrznych bo jak lapkowych to po prostu zdecyduj się na coś.
jak przerwać mu automatyczne wznoszenie? W sytuacji krytycznej czasem 20 stopni nnie wystarczy muszę go szybciej zdiąć z wysokości, fajnie by było gdyby to działało jak przy prędkości, że stopuje się delete i wtedy mógł bym sam wysterować ile zechce.
jak ustawić mozile jako domyślnom przeglondarke? tylko prosze sie nie śmiać bo mam windowsa 10
to jaki system nie ma znaczenia, zawsze jak się ją uruchamiało po raz pierwszy to wyskakiwało okno.
Dokładnie, pokazuje się okno czy mozilla ma być przeglądarką domyślną. Jeśli kliknież przycisk tak to przekieruje cię do panelu sterowania i programów domyślnych. Tam gdzie przy przeglądarce pisze edge kliknij i pod strzałkami wybierz mozillę firefox.