#541 general39
control h
#542 general39
mam pytanie jak zrobić by po wułączeniu słuhawek dzwienk silników sie nie gasiił
#543 tajan1991
nie miałem takiej sytuacji. Dziwne
#544 general39
ja tak mam mam kkarte dzwienkowom bo wejście w kompie mi nawaliło i tak pare razy już było dzisiaj też
#545 tajan1991
no to sytuacja jest inna, to też zależy w takim wypadku od sterowników twojej karty, w samym programie zdaje się nie ma ustawień dotyczących wyjścia audio. Ja bym się kartą zajął, bo sam też urzywam karty a dokładnie RME babyface pro
#546 general39
musze kupić nowom karte? czy musze pogrzebać w ustawieniach
#547 tajan1991
czy czasem nie masz kłopotów w innych sytuacjach z dźwiękiem?
Np. z gadaczem albo szatkowaniem dźwięku po uśpieniu i wybudzeniu kompa?
Ja bym sprawdził aktualizację sterowników karty.
#548 general39
tylko sie nie śmiej jak sprawdzić nazwe karty dzwienkowej?
#549 denis333
Chłopie. To na ptoka ty to odłączasz w trakcie lotu?
Nazwę karty dźwiękowej sprawdzasz w panelu sterowania.
#550 general39
no odłanczałem karte by pograć na głośnikach leć czasem sobie 8 godzin to zobaczysz
#551 denis333
No to logiczne, że przy zmianie karty niektóre aplikacje z automatu nie przekierują się na inną kartę dźwiekową w trakcie działania.
#552 tajan1991
a może spróbuj to zrobić pod czas pałzy?
#553 denis333
To nic nie da. aplikacja nawet gdy jest pauza wysyła dźwięk więc na jedno wyjdzie.
#554 tajan1991
no to zdecyduj się co wolisz, albo jak już coś podłączaj sobie głośniki do interface i wtedy sobie zamieniaj.
#555 tajan1991
o ile mówisz o głośnikach zewnętrznych bo jak lapkowych to po prostu zdecyduj się na coś.
#556 general39
wcześniej przełancZałem sie bez problemu
#557 tajan1991
jak przerwać mu automatyczne wznoszenie? W sytuacji krytycznej czasem 20 stopni nnie wystarczy muszę go szybciej zdiąć z wysokości, fajnie by było gdyby to działało jak przy prędkości, że stopuje się delete i wtedy mógł bym sam wysterować ile zechce.
#558 general39
jak ustawić mozile jako domyślnom przeglondarke? tylko prosze sie nie śmiać bo mam windowsa 10
#559 tajan1991
to jaki system nie ma znaczenia, zawsze jak się ją uruchamiało po raz pierwszy to wyskakiwało okno.
#560 fantasma467
Dokładnie, pokazuje się okno czy mozilla ma być przeglądarką domyślną. Jeśli kliknież przycisk tak to przekieruje cię do panelu sterowania i programów domyślnych. Tam gdzie przy przeglądarce pisze edge kliknij i pod strzałkami wybierz mozillę firefox.