#521 general39
sami je sobie twożą niemają ceertyfikatu
#522 tajan1991
a ok. no to chyba mi się nie będzie chciało, chyba że na własne loty w każdym razie gromadzę sobie dane na temat różnistych samolotów.
szkoda że nie można robić helikopterów chyba że się da.
#523 tajan1991
no i kolejny bug, z jakiegoś dziwnego powodu w samolocie II kategorii po wprowadzeniu odpowiedniej wysokości i osiągnięciu jej nie wiem co samolot robi bo nagle się rozbija a w czarnej skrzynce jest zapis o za bardzo uniesionym nosie co jest nie prawdą.
#524 pjetia
Gra nie jest szczytem stabilności, ale autor wie o tych wszystkich bugach. Jeśli chce się nieźle pobawić, a niekoniecznie realistycznie, można sobie w opcjach nieprzydatne rzeczy powyłączać. Nikt nie broni
#525 tajan1991
jak można zapisać się do listy betatesterów? Może tak mógł bym pomuc?
#526 zywek
Nie ma listy betatesterów niestety.
#527 tajan1991
od jakiej rangi wchodzą samoloty trzeciej kategorii?
#528 matius
Od misji z numerkiem 6 można z nimi latać, a pojawiają się od misji z 5.
#529 tajan1991
a wypisał ktoś by stopnie? Ja jestem dopiero asystentem drugiego pilota.
#530 general39
mam powarzny problem z konkordem miałem taki fajny dzwienk huczący i konkord mi nawalił dziwnie działa niedawno wymieniałem system w komputerze jeśli ktoś ma konkorda czy mugł by go wysłać w linku na to forum? tylko bym prosił o całego konkorda anietylko dzwienk
#531 tajan1991
ponawiam pytanie, co oznacza to pipkanie które trzeba omijać, jeśli się tego nie robi to wysokość idzie w górę i się rozbijamy, nie może być to bóża ani alarm antykolizyjny, bo radar mówi a bóżę widzę na danych pogodowych i tam gdzie jest to przerywane pipkanie jest spokój.
#532 general39
a czy ktoś wie jak odinstalować z windowsa 10 majcrosoft edrz bo przez to niemoge sprawdzić swojego rangingu wcześśniej otwierało mi sie przez google a teraz głupiego edrza jak sie otwiera to niemoge sie ruszać strzałkami
#533 matius
Te pikanie to radar bóżowy.
#534 tajan1991
to dla czego go słyszę jeśli opis pogody podaje mi co innego i czemu nie pokazuje mi się kiedy słyszę grzmoty?
#535 Kosa12
Swój ranking możesz też sprawdzić na mozilli firefox
#536 general39
wolle go odpalać z gry tylko przez tego głupiefgo edrza sie nieda
#537 general39
ajak zrobić by jak naprzykład gram na słuchawkach i przejde na głośniki to co zrobić by dzwienk silników sie nie wyłanczał bo nie 1 raz to mi sie zdarzyło
#538 tajan1991
teraz miałem sytuację w locie, zderzenie z innym samolotem, nie mogło to się zdażyć bo obniżyłem się już o dwieście metrów więc niżej niż zakłada instrukcja czyli byłem od niego dalej.
#539 fantasma467
Zmień domyślną przeglądarkę na np Firefoxa to nie będzie ci otwierało w edge.
#540 zegarmistrz
A jak można sobie ranking sprawdzić