Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 27 / 87 Next

general39

#521 ·

sami je sobie twożą niemają ceertyfikatu

tajan1991

#522 ·

a ok. no to chyba mi się nie będzie chciało, chyba że na własne loty w każdym razie gromadzę sobie dane na temat różnistych samolotów.
szkoda że nie można robić helikopterów chyba że się da.
Prawda jest okruchem lodu.

tajan1991

#523 ·

no i kolejny bug, z jakiegoś dziwnego powodu w samolocie II kategorii po wprowadzeniu odpowiedniej wysokości i osiągnięciu jej nie wiem co samolot robi bo nagle się rozbija a w czarnej skrzynce jest zapis o za bardzo uniesionym nosie co jest nie prawdą.

pjetia

#524 ·

Gra nie jest szczytem stabilności, ale autor wie o tych wszystkich bugach. Jeśli chce się nieźle pobawić, a niekoniecznie realistycznie, można sobie w opcjach nieprzydatne rzeczy powyłączać. Nikt nie broni
Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.

tajan1991

#525 ·

jak można zapisać się do listy betatesterów? Może tak mógł bym pomuc?

zywek

#526 ·

Nie ma listy betatesterów niestety.

tajan1991

#527 ·

od jakiej rangi wchodzą samoloty trzeciej kategorii?

matius

#528 ·

Od misji z numerkiem 6 można z nimi latać, a pojawiają się od misji z 5.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

tajan1991

#529 ·

a wypisał ktoś by stopnie? Ja jestem dopiero asystentem drugiego pilota.

general39

#530 ·

mam powarzny problem z konkordem miałem taki fajny dzwienk huczący i konkord mi nawalił dziwnie działa niedawno wymieniałem system w komputerze jeśli ktoś ma konkorda czy mugł by go wysłać w linku na to forum? tylko bym prosił o całego konkorda anietylko dzwienk

tajan1991

#531 ·

ponawiam pytanie, co oznacza to pipkanie które trzeba omijać, jeśli się tego nie robi to wysokość idzie w górę i się rozbijamy, nie może być to bóża ani alarm antykolizyjny, bo radar mówi a bóżę widzę na danych pogodowych i tam gdzie jest to przerywane pipkanie jest spokój.

general39

#532 ·

a czy ktoś wie jak odinstalować z windowsa 10 majcrosoft edrz bo przez to niemoge sprawdzić swojego rangingu wcześśniej otwierało mi sie przez google a teraz głupiego edrza jak sie otwiera to niemoge sie ruszać strzałkami

matius

#533 ·

Te pikanie to radar bóżowy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

tajan1991

#534 ·

to dla czego go słyszę jeśli opis pogody podaje mi co innego i czemu nie pokazuje mi się kiedy słyszę grzmoty?

Kosa12

#535 ·

Swój ranking możesz też sprawdzić na mozilli firefox
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

general39

#536 ·

wolle go odpalać z gry tylko przez tego głupiefgo edrza sie nieda

general39

#537 ·

ajak zrobić by jak naprzykład gram na słuchawkach i przejde na głośniki to co zrobić by dzwienk silników sie nie wyłanczał bo nie 1 raz to mi sie zdarzyło

tajan1991

#538 ·

teraz miałem sytuację w locie, zderzenie z innym samolotem, nie mogło to się zdażyć bo obniżyłem się już o dwieście metrów więc niżej niż zakłada instrukcja czyli byłem od niego dalej.

fantasma467

#539 ·

Zmień domyślną przeglądarkę na np Firefoxa to nie będzie ci otwierało w edge.

zegarmistrz

#540 ·

A jak można sobie ranking sprawdzić
Previous 27 / 87 Next