Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 30 / 87 Następna

pjetia

#581 ·

Poważnie?!!!
Mogę na prv coś spytać?
Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.

tajan1991

#582 ·

posłałem ci odpowiedź
Prawda jest okruchem lodu.

pjetia

#583 ·

Widziałem, dzięki
Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.

general39

#584 ·

a czy coś sie dzieje z nowom wersjom? i czy wiadomo wstempnie co w niej bendzie jeśli to nie tajemnica?

general39

#585 ·

prosze o szybkom oodpowieć mam problem z jednym profilem rzeby sie nie rozbić wyłączył\em kompa awaryjnie i jak odpaliłem gre to kazali mi sie zarejestrować i gra sie uruhomiła odpocządku jak to odzyskać?

tajan1991

#586 ·

co to za pomysł z wyłączeniem kompa awaryjnym z powodu rozbicia?
Wyłączasz grę po prostu.

general39

#587 ·

nieda sie a teraz bende musiał grać odnowa czy da sie jakoś odzyskać tamte dane?

tajan1991

#588 ·

jeśli nie skopiowałeś sobie profilu to raczej nie da się, tak myślę.

pjetia

#589 ·

Z nową wersją obecnie jest przestój. Nie mam pojęcia, kiedy ruszy, bo Stefan średnio się odzywa.

general39

#590 ·

pietia czy jest morzliwe odzyskanie danych z starego profilu jak sie niemaa kopi?

Kosa12

#591 ·

Nie
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

tajan1991

#593 ·

wspułczuję :-)

tajan1991

#595 ·

no ja sobie na bierząco kopiuję i profil i historię.

pjetia

#596 ·

Ktoś mnie uprzedził, ale faktycznie nie ma możliwości odzyskania danych. Słuchajcie! Nikt nie powiedział, że ta gra jest szczytem gry i symulatora. Między nami mówiąc, to to powinna być któraś beta, a nie stabilna 2.0

tajan1991

#597 ·

dla mnie ciągle zagatką jest lista samolotów na stronie stefana której nie ma ani w folderku ani w dodatkach nawet.
Jeśli samoloty nie są certyfikowane to co robią na jego stronie?

pjetia

#598 ·

Jak będę coś wiedział, dam znać. Pytanie poszło na grupę betatesterów

tajan1991

#599 ·

ok. spoko :-) samoloty pobrałem znalazłem stronkę ale ciekawe że przy niektórych jest potpisane certyfikat a przy niektórych nie, za to wszystkie są na stronie. chyba że to jakaś weryfikacja?

tajan1991

#600 ·

kurcze jak minąć sacharę by dostać się do mauretanii?
próbuję już po raz czwarty i ciągle mi wchodzi w paradę, londem nie mogę jej pominąć i morzem też nie, próbowałem przepłynąć kanaryjskim do północnego atlantyku bo mauretania graniczy z nim ale no nic z tego.
Poprzednia 30 / 87 Następna