#441 Aoi
Witam ja latam na autopilocie alt p w kategori 2
#442 Aoi
Dzień dobry czy można podzielić lot na kilka etapów?
np. Wykonuje lot do Krakowa i wyłączam gre a potem z tamtego miejsca lece dalej do innego miasta w zadaniu?
#443 matius
Można jak najbardziej. Gra zapamiętuje gdzie lądowałeś.
#444 Irniss Archived
alt p to tylko auto nawigacja, nie autopilot
#445 general39
nowa wersja ma być owiele trudniejsza
#446 pjetia
O nowej wersji będą informacje w terminie późniejszym. Proszę nie rozsiewać plotek. Będziemy informować.
#447 general39
ok
#448 iwkan
Witajcie. mam problem. Ponieważ zmieniałam komputer musiałam ponownie instalować eurofly. I kiedy instalowałam z dodatków stewardesy i wieże wyglądało na to, że są zainstalowane, ale nie widzę niektórych w zainstalowanych. Gdzie jest problem i jak go mogę rozwiązać. Będę wdzięczna za pomoc.
#449 matius
Może nie poszły do folderów gry.
#450 general39
właśnie leece boingiem 747 z wrocławia do blue fontein i zostało mi 6 godzin docelu
#451 iwkan
Są w folderze eurofly, ale czemu ich nie widzę w zainstalowanych tego nie rozumiem.
#452 pjetia
1. Skąd instalowałaś te wieże?
2. Czy w katalogu:
c:\eurofly\audio\airport\towers
masz katalogi z nazwami wież?
#453 iwkan
Instalowałam z meni programu eurofly i w katalogu mam nazwy wież.
#454 general39
czołem na wolnym lataniu przeleciałem z warszawy modlin do gaborone w bocfanie boeingiem 777-300ER zajeło mi to 10 godzin 59 sekund
#455 zywek
Ta, szczególnie że nadal nie ma poprawnych parametrów tych waszych samolotów. Od kiedy embraer 600 lata 3000 km?
#456 general39
oco ci hodzi? moje wszystkie samoloty mają certyfkaty
#457 general39
mam pytane jak zrobić by samolot miał certyfikat?
#458 Aoi
Witam co mam zrobić gdy mam komunikat Dym na pokładzie konieczne jak najszybsze londowanie?
#459 matius
Przestawić radjo na 121,5 i zgodnie z procedurą londowania wylądować.
#460 Aoi
Dziękuje