#421 pjetia
Ale jak na ślepo do każdej bramki? Przecież ctrl-w podaje ci, do której bramki masz podjechać... Najgorzej, to kombinować!
#422 mojsior
ee ja jako gracz to się przekonałem że na ślepo czasem mozna dużo zdziałać i dużo odkryć
#423 matius
O tak, czasem na ślepo można sporo zdobyć.
#424 pjetia
No cóż. Mojsior i Matius, widocznie macie lepsze doświadczenia
#425 Aoi
Witam mam następujący problem z startem mianowicie w notatniku wyskakuje mi przyczyna "podwozie w góże" a z tego co pamiętam to skrót do tego to: ctrl f
i się rozbijam przy starcie. Dlaczego? Ja po uruchomieniu silników zwalniam chamulce i potem naciskam ctrl f.
Gdy osiągam prędkość 230 km to nos na 15 a następnie ctrl f oraz ctrl g i nic. Dlczego? Dlaczego?
#426 matius
ctrl f to klapy, a podwozie to ctrl g.
Jedno i drugie trza wcisnąć jak już się wznosimy.
#427 Aoi
Do Matius
Naciskam wolno i ruwnież na szybko ctrl f i ctrl g i się rozbijam.
Nawet minute temu znowu się rozbiłem :(
Próbowałem nawet alt z wspisałem wysokość i po przecinku ustawienie nosa na 15 a potem ctrl f i ctrl g i też się rozbiłem.
#428 matius
Jak dasz alt z to nos sam się ustawi na 12. Nic nie trza robić. Jak słyszysz taki szum do dajesz ctrl f i ctrl g. I nic nie robisz aż usłyszysz start zakończony pomyślnie.
#429 pates
a jak to usłyszysz wciskasz alt home i shift lewo albo prawo do puki nie będzie pod literą n przedsiebie.
#430 pjetia
dojeżdżasz do pasa, zatrzymujesz się, alt-z i wpisujesz 500, potem jak pod f1 dostaniesz pozwolenie na start, to alt-home i rura! Jak usłyszysz szum zamiast kół, to po 3 sekundach dell, potem alt-f i alt-g i czekasz na "start zakończony pomyślnie" i znowu alt home i jedziesz w górę
#431 zywek
Po co alt+home, nie lepiej sobie trzymać home i sprawdzać r jaka prędkość jest?
#432 matius
Ja też nie robie alt home jak startuje.
#433 Aoi
Witam proszę o przesłuchanie mojego "poradnika" udostępniłem go w moich udostępnionych plikach.
Nie wiem gdzie popełniam błąd.
Proszę aby mi ktoś skazał ten błąd.
Pozdrawiam
#434 mojsior
a ja tam z grubej rury jak się mam wznieść to alt home a potem jak się wzniesie to ctrl g i ctrl f i wualaa
#435 pjetia
Ja raczej też tak, jak Mojsior
#436 Aoi
witam zainstalowałem eurofly na drugim laptopie oraz mac na system windows. Mam następujc problem ponieważ nie działa skrót do tankowania palita ani ctrl shiwt r ani ctrl e dodam tylko tyle że pozostłekróty działają.
Czy ktoś wie dlaczego?
#437 Irniss Archived
ctr shift e ;) nie r
#438 pjetia
Jakoś mnie nie dziwi, że nie działają skróty na macu z windowsem, bo tam inaczej działa klawiatura.
#439 general39
czy ktoś lata samolotami z auto pilotem? szkoda że amerykaanie nie zbudowali samolotu nad dzwienkowego boinga 2707 jest owiele szybszy od concorde prendkość maxymalna 3000 k m nagodzine jak by go zbudowali to był by w grze durzy dystans morzna by było przelecieć owiele szybciej niż concordem
#440 matius
Autopilot jest dopiero na samolotach trzeciej kategorji.