Witam ja latam na autopilocie alt p w kategori 2
Dzień dobry czy można podzielić lot na kilka etapów?
np. Wykonuje lot do Krakowa i wyłączam gre a potem z tamtego miejsca lece dalej do innego miasta w zadaniu?
np. Wykonuje lot do Krakowa i wyłączam gre a potem z tamtego miejsca lece dalej do innego miasta w zadaniu?
O nowej wersji będą informacje w terminie późniejszym. Proszę nie rozsiewać plotek. Będziemy informować.
Witajcie. mam problem. Ponieważ zmieniałam komputer musiałam ponownie instalować eurofly. I kiedy instalowałam z dodatków stewardesy i wieże wyglądało na to, że są zainstalowane, ale nie widzę niektórych w zainstalowanych. Gdzie jest problem i jak go mogę rozwiązać. Będę wdzięczna za pomoc.
właśnie leece boingiem 747 z wrocławia do blue fontein i zostało mi 6 godzin docelu
1. Skąd instalowałaś te wieże?
2. Czy w katalogu:
c:\eurofly\audio\airport\towers
masz katalogi z nazwami wież?
2. Czy w katalogu:
c:\eurofly\audio\airport\towers
masz katalogi z nazwami wież?
czołem na wolnym lataniu przeleciałem z warszawy modlin do gaborone w bocfanie boeingiem 777-300ER zajeło mi to 10 godzin 59 sekund
Ta, szczególnie że nadal nie ma poprawnych parametrów tych waszych samolotów. Od kiedy embraer 600 lata 3000 km?
Witam co mam zrobić gdy mam komunikat Dym na pokładzie konieczne jak najszybsze londowanie?