Dzień dobry czy można podzielić lot na kilka etapów? np. Wykonuje lot do Krakowa i wyłączam gre a potem z tamtego miejsca lece dalej do innego miasta w zadaniu?
Można jak najbardziej. Gra zapamiętuje gdzie lądowałeś.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Witajcie. mam problem. Ponieważ zmieniałam komputer musiałam ponownie instalować eurofly. I kiedy instalowałam z dodatków stewardesy i wieże wyglądało na to, że są zainstalowane, ale nie widzę niektórych w zainstalowanych. Gdzie jest problem i jak go mogę rozwiązać. Będę wdzięczna za pomoc.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Przestawić radjo na 121,5 i zgodnie z procedurą londowania wylądować.