Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 24 / 87 Następna

iwkan

#461 ·

Jeśli chodzi o certyfikat to samemu nic się nie zrobi. To autor programu nadał certyfikat i jeśli się chce mieć misję zaliczoną to trzeba latać tymi samolotami z certyfikatami i nie używać turbo prędkości. A jeśli ktoś nie ma tych samolotów to, o ile dobrze pamiętam to można znaleść link do nich w centrum pomocy i je zainstalować.
Слава Україні! Sława Ukraini!

matius

#462 ·

Z turbo można latać na misjach. Hcyba, że misja na to nie pozwala. Ale w tych bazowych można.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

iwkan

#463 ·

Tak, można tylko że wtedy misja nie będzie zaliczona, ja latałam w misjach i potem miałam wszystkie loty złe.

matius

#464 ·

A mi zaliczało. Turbo, a potem lonodwać jak trzeba.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

grzegorzm

#465 ·

Oczywiście, że z turbo można. Gdy by nie to loty trwały by bardzo długo.

general39

#466 ·

aja przeleciałem 2 razy boingiem 777 do i z afryki potem poleciałem do nowego yorku i tam sie rozbiłem musze to nadrabiać

iwkan

#467 ·

Bezpośrednio po wykonaniu zadania misję masz zaliczoną. To prawda, ale jak sobie spojrzysz ile masz lotów z awarią lub bez to się może okazać że masz niewiele lotów zaliczonych, to znaczy bez awarii mimo, że misję masz zaliczoną.

grzegorzm

#468 ·

na to to nie patrzyłem i teraz pytanie czy to napewno wina tego turbo.

iwkan

#469 ·

Jak posłuchasz podcast stefana kissa autora programu, to on tam wyraźnie o tym mówi, że liczą się te loty, które nie wykonywane są z turbo. nawet te własne loty jeśli wykonujesz z turbo nie liczą się do dobrze wykonanych lotów. Ja przez to stworzyłam sobie drugi profil i już sporą część mam wykonaną dobrze. Ale robię grę od zera. Trochę nawet jest zmian w tym podstawowym poziomie myślę zże teraz jest lepiej. Ale to jest moje zdanie.

grzegorzm

#470 ·

No to jak dla mnie kretynizm. Przecież komu chciało się będzie sześć godzin siedzieć przy normalnych prędkościach. Nie rozumiem tego.

iwkan

#471 ·

A wcale siedzieć nie musisz sześciu godzin. Jak naciśniesz alt+f1 to zatrzymujesz samolot w trakcie lotu i idziesz sobie załatwiać swoje sprawy. Druga opcja lądujesz na najbliższym lotnisku a jak wracasz czy masz ochotę grać dalej to kontynuujesz misję. Klawisze alt+f1 nie przerywają lotu tylko go wstrzymują.

matius

#472 ·

Skoro nie jest wykonane prawidłowo, to jak to jest, bo i tak dostajemy range.

iwkan

#473 ·

bo zadanie jako zadanie wykonałeś jeśli ominąłeś np. zabronione państwa wylądowałeś na lotniskach, ale liczy się też jakość lotu, czy się rozbiłeś, czy jechałeś z normalną szybkością. To jest ważne jeśli na przykład chcesz mieć certyfikat za sto lotów prawidłowych bez awarii.

matius

#474 ·

A gdzie to można przeczytać? Bo w dzienniku pilota nic takiego nie widze.

iwkan

#475 ·

Jak wejdziesz do centrum pomocy to tam jest link. I tam jest napisane jak znaleść listę pilotów odnajdziesz tam swój profil i zobaczysz swoje loty. o ile pamiętam, to jest to strona eurofly homepage ale sprawdź w centrum pomocy

matius

#476 ·

Ja nigry z pomocy nie kożystałem. To jest ten plik co jest napisane saport.html?

matius

#477 ·

Bo jeśli tak, to jest tam link ale strona jest po słowacku.

iwkan

#478 ·

Sprawdzę to dokładnie to ci powiem bo tak od z głowy nie pamiętam

matius

#479 ·

Dzięki.
Poprzednia 24 / 87 Następna