#481 iwkan
jeśli dobrze skopiowałam to tam powinno wszystko być.
#482 zywek
A ja przepraszam bardzo, a w normalnym życiu co, pilot samolotu sobie włącza turo, rozpędza sę do 10 km/h i zawozi pasażerów w miejsce docelowe?
To akurat jest jedyna rzecz tam realna, że się leci te kilka godzin.
#483 mojsior
ja nie włączam sprężarki nigdy jak już bawię się w pilota to w miare ealnie
#484 iwkan
Ja kiedyś włączałam ale doszłam do wniosku że to nie ma sensu, właśnie jak kolega powiedział poprzednio no i dla swojej satysfakcji
#485 exterminator
tak tak ale jak boy można było zapisywać grę tak jak w innych symulatorach dla osób widzących lub np w tdv to by sobie człowiek hociaż pograł przes 20 minut wczytał grę i leciał dalej.
Właśnie tego w tej grze nie lubię że trzeba lecieć lecieć i lecieć a jak się człowiek rozbije to cała zabawa od nowa.
o nie nie nieeee bez sprężarki się nieda
#486 general39
aja tak miałem ale lubie latać bez turbo kiieedyś też turbo urzywałem ale teraz nie urzywam
#487 iwkan
Dlaczego mówisz że wszystko zaczynasz od początku, przecież gra zapamiętuje ostatnie lotnisko na którym byłeś wykonując zadanie. A jak źle coś zrobić to naciskasz ctrl f4 i wtedy resetujesz no i jest jeszcze alt+f4 gdzie możesz zatrzymać grę a naciskając ponownie te klawisze wznawiasz lot.
#488 general39
nadrabiam to co straciłem a ile jest odznak dozdobycia?a
#489 iwkan
Po przejściu tego podstawowego poziomu czyli tych pierwszych 90 o ile się nie mylę, to potem masz chyba siedem grup zadań do wykonania. I w takiej grupie to albo jest około 50 zadań albo około chyba 25. A jak je wszystkie skończysz to program automatycznie daje ci zadania. Możesz chyba otrzymać certyfikat za sto lotów bez awarii i o ile dobrze pamiętam to mogą być to też twoje własne loty.
#490 general39
rrobie ostatniom grupe paczke europejskom
#491 iwkan
No to jak zrobisz wszystkie grupy to będziesz mieć zadania generowane przez program. A ja miałam już wszystkie, ale usunęłam ten profil i robię wszystko od początku. Teraz jestem na poziomie szustym i aktualnie lecę z Moskwy do Pekinu z Putinem na pokładzie
#492 pates
a po co on do Pekinu chce iść?
#493 general39
mam stopieńinspeektora ale na stronie mam nauczycieela jakim cudem?
#494 iwkan
A tego to nie wiem po co on tam chce jechać :D
#495 iwkan
W zadaniu jest powiedziane że to oficjalna wizyta do Chin.
#496 iwkan
Witajcie. Czy coś wiadomo na temat euro w najnowszej wersji i czy będzie też po polsku?
#497 DJGraco
Ale eurofly już jest dawno po polsku :O
#498 iwkan
Ja wiem że jest po polsku. Pytam o najnowszą wersję która ma podobno niedłufo wyjść
#499 daszekmdn
Zapewne od razu nie będzie, będzie trzeba tłumaczyć chyba, że deweloper przed wydaniem poprosi o przetłumaczenie.
#500 rylotek111
Hej hej. Słuchajcie. Jak to jest, bo dawno przestałem śledzić losy Eurofly. Rozumiem, że nadal gra dostępna jedynie na PC? Jeśli tak, to czy wiadomo komuś cokolwiek na temat rozszerzenia na inne platformy czy to mobilne czy stacjonarne?