gratki. ;D
to masz chyba buga, to jest której kategorii, zobacz na plan lotu o ktore lecisz pod tabem.
hmmm też tak przed chwilą miałem ale już wylądowałem, a swoją drogą ciekawe kto jest tak uzdolniony muzycznie że zrobił taką fajną czołówkę jak się misję zaliczy normalnie chciało by się powiedzieć jak tam w wersji słowackiej gratulujemy.
Pytanie może głupie ale chciałem wjechać na pas bo kazała kontrola i się rozpędziłęm, byłem na 3000cos i stwierdziło po pewnym czasie jak sobie spadało że powód wypadku po za pasem, jak to ogarnąć bo nei pamiętam?
a tak w ogóle to chciałem zapytać jak robicie w tych pierwszych krutkich lotach dajecie na maksa prędkość jak już jesteście w powietrzu czy lecicie tak jak ja tą która jest tą startową i do londowania.
Ja tak wolę robić bo wtedy wiem że nie zwolnię za późno, chyba że są to dłuższe loty no to wtedy dajemy po zaworach.
Zastanawiam się, na jakiej podstawie mamy obliczany czas lotu, kiedy stoimy w miejscu, bo przecież czas przybycia może być zależny od prędkości naszego lotu
Ja tak wolę robić bo wtedy wiem że nie zwolnię za późno, chyba że są to dłuższe loty no to wtedy dajemy po zaworach.
Zastanawiam się, na jakiej podstawie mamy obliczany czas lotu, kiedy stoimy w miejscu, bo przecież czas przybycia może być zależny od prędkości naszego lotu
ja jak mam pod l 3100 wykręcam na północ i to samo jak przy brakmkach jestem, ok może być w tą czy w tą z 10 różnicy
Robie tak i wciaż Powód wypadku:: poza pasem. Zapomniałem który jest od czego, l czy k mam sprawdzać? Bo k jest na minusie
nie rozumiem dlaczego pogoda rzeczywista jest uaktualniana po wciśnięciu shift W a jak nie użyję tego skrutu to pokazuje co innego
Jakby ktoś był chętny nagrać kontrolę naziemną, albo dispatchera, to nagrywajcie w plikach *.wav i dawajcie znać.
beznadziejnie to zrobiliście.
Jakie wprowadź zamiast squawk?
Przecież to nawet w polsce mówią albo code albo squawk.
Jakie wprowadź zamiast squawk?
Przecież to nawet w polsce mówią albo code albo squawk.
No to jesteś pierwszy, któremu to aż tak przeszkadza, że twierdzi, że to beznadziejne. Przerzuć się na angielską, żeby się nie męczyć.