#161 pjetia
Takie małe pytanko: są 4 muzyczki, które słyszycie przy starcie gry i podczas wybierania opcji, w tym dwie nowe. Które się wam najbardziej podobają?
#162 Celtic1002
Hm. Bo ja wiem? Jedna to taka discopolowa. :D
Anna Frankowska
#163 daszekmdn
Dało by sie zrobić portable?
#164 hryniek
oczywiście, nawet pod wine działa elegancko umie wykryć profil itp.
#165 kacper10
hej mam pytanko.
Jak lece to w dwuch ostatnich mmisjach które robiłem zawsze po starcie przez cały lot mam jakiś alarm pika jakoś dziwnie a nic nie mówi.
Ktoś wie co to może być?
#166 fantasma467
Zrobił ktoś może podcast z tą polską wersją? Dawno nie latałam a dużo zmian.
#167 hryniek
@Kacper10: nie masz za dużego/małego wychylenia nosa czasem?
#168 daszekmdn
@Fantasma467 postaram się nagrać letsplay na dniach.
#169 hryniek
A ja to mółbym zrobić nawet dzisiaj, ale... CHciałbym coś najpierw o waszych oczekiwaniach, którymi samolotami: czy kategorii 1 czy dwa, czy 3, czy mają być to misje, czy dowolny lot po prostu z obslugą..
#170 piter9521
Wszystko jest na kanale na yt, którego link podałem.
#171 mojsior
najlepiej to zrób taki z podstawami najlepiej na nowym profilu
#172 daszekmdn
Takie robię ja np już 2 odcinki są :D ale to na 2 różnych wersjach, na Polskiej jeszcze nie ma, ale w zasadzie nie wiem czym się takowa różni od tej standardowej po za językiem i podmianą kilku dźwięków.
#173 hryniek
SKróty są te same, więc te angielskie się jak najbardziej sprawdzą. Tam nic właściwie nie ma co adaptować.
#174 daszekmdn
Chciałbym i ja swoją cegiełkę dołożyć do spolszczenia. W jaki sposób wygląda nagrywanie np dispathera? Czy wysyłam gdzieś czyste próbki audio a ktoś je modyfikuje czy mam sam?
#175 piter9521
Nagrywasz czyste próbki, a potem dalej ogarniamy.
#176 daszekmdn
Coś mi po instalacji nie dziala, nainstalowalem na obecną wcześniej:
---------------------------
Eurofly.exe - Błąd aplikacji
Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.
OK
#177 mojsior
to ja nainstalowałem na angielską i śmiga, chyba że w najnowszej wersji potrzeba nowszych bibliotek visual c typu 2017, ja to raczej takie komponenty staram się aktualizować
#178 daszekmdn
Po całkowitym reinstalu działa.
#179 Celtic1002
A ja zrobiłam w końcu dwa loty i się nie rozbiłam. :D
Anna Frankowska
#180 daszekmdn
A ja czekam bo od kilkunastu minut mówi że pasy zajęte.