OK, wygląda na to, że się zaktualizował i się uruchomił, ale myślę, Żywku, że w "o programie" powinna być wersja programu
Widzę, że zmieniłeś skróty, ale zapomniałeś o gorących literkach, zwłaszcza w zapisz jako, dobrze by było tam umieścić gorący klawisz A, można wówczas klikać alt, p, a i klikamy enter i mamy zapisz jako No i nadal po wprowadzeniu zmian w tekście i kiedy klikamy alt+F4 żeby zamknąć nie pyta się nas czy zapisać dokument
1. Nie działa otwieranie plików HTML, są puste, a to przecież zwykły tekst. 2. Część plików txt się nie otwiera, a te duże długo sie ładują, gdzie notatnik odpala je w 2 sekundy.
Kilka poprawek na dziś i wymagane jest ściągnięcie nowego updatera http://nvps.pl/sn/update.exe Tak na szybko. Podczas zamykania programu alt+f4 pyta się, czy zapisać dokument tak, jak o to mnie prosiliście. Zmieniłem czcionkę na arial 12, tło na czarny, tekst na biały z tego co pamiętam, powinno to ułatwić czytanie, Łowca jeśli widzisz na tyle, żęby się wwypowiedzieć, to CIę o to poproszę. Kilka tych skrótów o których mówiłeś chyba dodałem, tak mi się wydaje przynajmniej. Sprawdźcie to.