Forum

SimpleNote

!Archiwum

Poprzednia 4 / 16 Następna

Lowca_Androidow

#61 ·

Podeślij spakowaną wersję tej nowej wersji.
Może aktualizuje się sam exek i nie bangla z resztą :)
Zobaczę czy uruchomi się po wypakowaniu.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

zywek

#62 ·

1 likes
To już robiłem z Nunem, też nei działa.

zywek

#63 ·

1 likes
Próbuję coś wymyślić i zaraz może mi coś wpadnie do łba.

nuno69

#64 ·

1 likes
problem leży w PyInstaller.
jest modum Queue, który wymaga moduu o nazwie queue, a PyInstaller nie rozróżnia małych/wielkich liter
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

zywek

#65 ·

1 likes
Łowca, spróbuj sobie z konsoli w katalogu sn zrobić update.exe 0.14

Lowca_Androidow

#66 ·

Nie uruchamia mi się update.exe, klikam i nic się nie dzieje
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

nuno69

#67 ·

1 likes
bo musisz jako argument podać 0.14.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Lowca_Androidow

#68 ·

1 likes
OK, wygląda na to, że się zaktualizował i się uruchomił, ale myślę, Żywku, że w "o programie" powinna być wersja programu

Widzę, że zmieniłeś skróty, ale zapomniałeś o gorących literkach, zwłaszcza w zapisz jako, dobrze by było tam umieścić gorący klawisz A, można wówczas klikać alt, p, a i klikamy enter i mamy zapisz jako
No i nadal po wprowadzeniu zmian w tekście i kiedy klikamy alt+F4 żeby zamknąć nie pyta się nas czy zapisać dokument

daszekmdn

#69 ·

1 likes
1. Nie działa otwieranie plików HTML, są puste, a to przecież zwykły tekst.
2. Część plików txt się nie otwiera, a te duże długo sie ładują, gdzie notatnik odpala je w 2 sekundy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Lowca_Androidow

#70 ·

Jeśli chodzi o pliki html to potwierdzam, ale u mnie txt wielkości 800 kb, cała książka otwiera się w momencie.

daszekmdn

#71 ·

1 likes
No, mi czasem nawet w ogóle się nic otworzyć nie chce.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

zywek

#72 ·

1 likes
JUż się tym wszystkim zajmuję.

mojsior

#73 ·

cieszę się że projekt wrócił dobra robota

zywek

#74 ·

1 likes
Kilka poprawek na dziś i wymagane jest ściągnięcie nowego updatera
http://nvps.pl/sn/update.exe
Tak na szybko.
Podczas zamykania programu alt+f4 pyta się, czy zapisać dokument tak, jak o to mnie prosiliście.
Zmieniłem czcionkę na arial 12, tło na czarny, tekst na biały z tego co pamiętam, powinno to ułatwić czytanie, Łowca jeśli widzisz na tyle, żęby się wwypowiedzieć, to CIę o to poproszę.
Kilka tych skrótów o których mówiłeś chyba dodałem, tak mi się wydaje przynajmniej.
Sprawdźcie to.

zywek

#75 ·

1 likes
Na dziś to już chyba ostatnie, co wysyłam, chyba, że znów się coś przy pobieraniu rozleci.
Odczyt plików .epub, .odt i .rtf

mojsior

#76 ·

po zaaplikowaniu updatera co wysłałeś i po zaktualizowaniu programu wyskakuje error failed to execute script main

zywek

#77 ·

1 likes
No nie, znów to samo...
Zaraz, męczę się nad tym znowu.

zywek

#78 ·

1 likes
No i znów będzie wymagana konsola
W katalogu z sn w konsoli wydać polecenie update.exe 0.18
A jak to nie pomoże to m tu zgłaszajcie.

mojsior

#79 ·

nie działa po otwarciu updatera z konsoli nic się nie stało

zywek

#80 ·

1 likes
update.exe 0.18
Poprzednia 4 / 16 Następna