1 likes
Tak tzreba wpisać
wpisałem i mam taki błąd po pobraniu aktualizacji
Error loading Python DLL 'C:\Users\mojsi\python37.dll'.
LoadLibrary: Nie można odnaleźć określonego modułu.
OK
Error loading Python DLL 'C:\Users\mojsi\python37.dll'.
LoadLibrary: Nie można odnaleźć określonego modułu.
OK
1 likes
Ale to miałeś zrobić w katalogu gdzie masz sn.exe i ten updater też tam miałeś wrzucić
1 likes
0.20 i możliwość otwierania plików z linii komend, czyli można sobie przypisać sn.exe do jakiegoś tam typu plików, przynajmniej w teorii.
I jak aktualizacja znów sę nie pobierzę, to tak, jak mówiłem, w katalogu z plikiem sn.exe i całą resztą wydać w konsoli plecenie update.exe 0.18 a potem zaktualizować z poziomu programu, jk coś wyskoczy.
A, i rtf i odt na razie czytać się nie da z powodu problemów z pakietami.
I jak aktualizacja znów sę nie pobierzę, to tak, jak mówiłem, w katalogu z plikiem sn.exe i całą resztą wydać w konsoli plecenie update.exe 0.18 a potem zaktualizować z poziomu programu, jk coś wyskoczy.
A, i rtf i odt na razie czytać się nie da z powodu problemów z pakietami.
1 likes
Na pewno tam gdzie jest plik .exe? SPróbuj w takim razie jeszcze raz, dorzuciłem plik do listy pobieranych, więc coś to powinno dać.
no dobra wpisałem tak jak trzeba update się zrobił ale nadal jest error in main script
1 likes
To jest dziwne. Pobierz jeszcze raz w takim razie ten sn.zip z pierwszego linku, updater z tego linku któregoś tam oc umieszczałem, podmień updater i jeszcze raz odpal sn, zobaczymy, co się stanie. Jak to nie pomoże to będę dalej diagnozował problem.
pobrałem podmieniłem odpaliłem updater z odpowiednim parametrem i program uruchamia się z tym samym fatal errorem
1 likes
No to coś jest nie tak z tą aktualizacją skoro tak, bo powinien się tworzyć.
Nie wiem, potrzebuję jeszcze żęby ktoś drugi to pobrał i sprawdził, wtedy będę sprawdzał, co jest nie tak.
Nie wiem, potrzebuję jeszcze żęby ktoś drugi to pobrał i sprawdził, wtedy będę sprawdzał, co jest nie tak.
1 likes
Dobra, błąd naprawiony, tak sądzę. update.exe 0.19 cz cokolwiek innego mniejsze od 0.20 powinno rozwiązać problemy istniejące do tej pory.
1 likes
A, taka informacja dla tych, co już się podjarają, że moga sobie pliki za pomocą otwórz za pmocą otwierać, nie nie mogą. Chyba, że sobie przypiszecie sn.exe jako domyślny otwieracz do tego typu plików, bo Windows jest na tyle poj****ym systemem, że sm sobie przekazać arugmentu debil bez przypisu w rejestrze ni potrafi.
teraz dla odmiany po aktualizacji program nie sypie żadnym błędem tylko pojawia się na sekundę okno konsoli i znika.
1 likes
No to jak Ty go odpalasz?
Odpal cmd i z cmd sspróbuj go odpalić i wyślij mi co wyskakuje.
Odpal cmd i z cmd sspróbuj go odpalić i wyślij mi co wyskakuje.
Traceback (most recent call last):
File "main.py", line 4, in
File "c:\program files (x86)\microsoft visual studio\shared\python37_64\lib\site-packages\PyInstaller\loader\pyimod03_
importers.py", line 627, in exec_module
File "interface.py", line 4, in
File "c:\program files (x86)\microsoft visual studio\shared\python37_64\lib\site-packages\PyInstaller\loader\pyimod03_
File "FileReader.py", line 2, in
File "queue.py", line 16, in
ModuleNotFoundError: No module named '_queue'
[13416] Failed to execute script main
File "main.py", line 4, in
File "interface.py", line 4, in
File "FileReader.py", line 2, in
File "queue.py", line 16, in
ModuleNotFoundError: No module named '_queue'
[13416] Failed to execute script main