wpisałem i mam taki błąd po pobraniu aktualizacji Error loading Python DLL 'C:\Users\mojsi\python37.dll'. LoadLibrary: Nie można odnaleźć określonego modułu.
0.20 i możliwość otwierania plików z linii komend, czyli można sobie przypisać sn.exe do jakiegoś tam typu plików, przynajmniej w teorii. I jak aktualizacja znów sę nie pobierzę, to tak, jak mówiłem, w katalogu z plikiem sn.exe i całą resztą wydać w konsoli plecenie update.exe 0.18 a potem zaktualizować z poziomu programu, jk coś wyskoczy. A, i rtf i odt na razie czytać się nie da z powodu problemów z pakietami.
To jest dziwne. Pobierz jeszcze raz w takim razie ten sn.zip z pierwszego linku, updater z tego linku któregoś tam oc umieszczałem, podmień updater i jeszcze raz odpal sn, zobaczymy, co się stanie. Jak to nie pomoże to będę dalej diagnozował problem.
No to coś jest nie tak z tą aktualizacją skoro tak, bo powinien się tworzyć. Nie wiem, potrzebuję jeszcze żęby ktoś drugi to pobrał i sprawdził, wtedy będę sprawdzał, co jest nie tak.
A, taka informacja dla tych, co już się podjarają, że moga sobie pliki za pomocą otwórz za pmocą otwierać, nie nie mogą. Chyba, że sobie przypiszecie sn.exe jako domyślny otwieracz do tego typu plików, bo Windows jest na tyle poj****ym systemem, że sm sobie przekazać arugmentu debil bez przypisu w rejestrze ni potrafi.
Traceback (most recent call last): File "main.py", line 4, in File "c:\program files (x86)\microsoft visual studio\shared\python37_64\lib\site-packages\PyInstaller\loader\pyimod03_ importers.py", line 627, in exec_module File "interface.py", line 4, in File "c:\program files (x86)\microsoft visual studio\shared\python37_64\lib\site-packages\PyInstaller\loader\pyimod03_ importers.py", line 627, in exec_module File "FileReader.py", line 2, in File "c:\program files (x86)\microsoft visual studio\shared\python37_64\lib\site-packages\PyInstaller\loader\pyimod03_ importers.py", line 627, in exec_module File "queue.py", line 16, in ModuleNotFoundError: No module named '_queue' [13416] Failed to execute script main
This site uses cookies to enhance your experience.